Avatar billede benzboy Nybegynder
15. januar 2012 - 18:35 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

"Blande" 2 netværk

I forbindelse med opsætning af netværk på en skole er der lige et par ting jeg er i tvivl om. Skolen har 2 netværk,et til personalet som, så vidt jeg kan se, trækker IP fra Unic-C. 80.x.x.x og et andet til eleverne som har en lokal server stående der kører DCHP med IP 192.168.0.x. Lader det sig gøre f.eks at lade eleverne skrive ud på personalets printer og omvendt ? Jeg forestiller mig at der skal noget bridge halløj til men, hvad siger i ?
Avatar billede kmunk1975 Nybegynder
15. januar 2012 - 23:05 #1
tror jeg ikke efter loven/skolen/kommunen og uni-c vil tillade brigde mellem dem. Det er adskildt i administrativ /lærer system og elv pc net af samme grund
bare min fornuft der siger det
Avatar billede benzboy Nybegynder
20. januar 2012 - 16:18 #2
Jeg tror du har ret. Den vil sikkert blive stoppet hos Uni-C. På den anden side ville jeg egentlig gerne vide hvordan man ville gøre det rent teknisk. Nogen bud ?
Avatar billede benzboy Nybegynder
30. januar 2012 - 13:28 #3
Der var ikke den store respons så vi lukker og slukker.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester