Avatar billede afro_05 Nybegynder
18. april 2012 - 19:43 Der er 1 kommentar

Formodede Router Problemer og BSOD

Mit problem består i, at min computer tit, flere gange om dagen, mister forbindelsen til netværket. Jeg har en trådløs router, Netgear N300 Wireless Router WNR 2200, og det er denne jeg formoder forårsager problemet. Men jeg har søgt på nettet, og snakket med en ven, men kan ikke finde en ordentlig måde at få løst problemet. Det jeg har set, er noget lignende at jeg skal slette driveren til routeren, og så skulle computeren selv downloade den nyeste driver, og så skulle det virke. Men jeg kan ikke lige finde det jeg skal slette, eller hvordan jeg i det hele taget skal gribe problemet ordentligt an. Help Please! Desuden har jeg også én gang haft BSOD på min nye computer (flere gange på min gamle) da jeg streamede film på veetle.com, og én gang mere lidt efter da jeg genstartede computeren efter et forsøg på at lave problemet. Det jeg gjorde var at slette noget Java som var blevet påbudt et sted da jeg googlede det. Der er en mulighed for at det drejer sig om to uafhængige problemer, men primær problemet lægger efter min forståelse hos routeren. Problemet med at computeren taber forbindelsen til nettet og lidt efter får forbindelse igen, sker tilsyneladende ikke for min kærestes Mac computer.

Jeg sætter pris på jeres hjælp.

Vedlagt er 4 tekst filer taget fra logbogen og en fra dxdiag som i måske kan udlede noget fra.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester