mp1982 Praktikant
18. maj 2012 - 19:19 Der er 7 kommentarer og
1 løsning

Trustpilot priser

Hej Alle.

Hvad giver i for Trustpilot? Og er det noget værd, at betale for?
claes57 Ekspert
18. maj 2012 - 19:38 #1
jeg er bare bruger, og svarer aldrig på deres mails. Hvorfor skulle jeg rose et firma (og bruge tid på det) fordi jeg har fået lov til at betale fuld pris?
Og fik jeg rabat, så kunne udsagn ikke bruges...
Det er noget i stil med amerikanske reklamer med såkaldte bruger-anbefalinger - jeg kender en, der har skrevet dem før produkter kom på markedet - betalt af producenten.
Six Nybegynder
18. maj 2012 - 19:58 #2
claes57

Jeg synes da der er noget du har misforstået der. Det er vel ikke for firmaets skyld at du rater/skriver en kommentar - men for de andre fremtidige brugere? Jeg er klar over at det gavner firmaet, såfremt din kommentar/rating er positiv. Lader du dig aldrig vejlede af truspilot?

Anyways - jeg synes generelt at det giver et nogenlunde billede af virksomheden man, måske, vil handle med. Men det kræver en vis antal ratings/kommentarer før jeg giver ret meget for det.
mp1982 Praktikant
18. maj 2012 - 20:51 #3
Men hvad betaler i for at være medlem?
vejmand Juniormester
18. maj 2012 - 20:57 #4
Ring eller skriv til dem: http://www.trustpilot.dk/business/plans
pstidsen Praktikant
19. maj 2012 - 00:13 #5
Hvis jeg efter et køb på nettet bliver decideret opfordret til at skrive en anmeldelse på TrustPilot så gør jeg det. Inden jeg køber noget på nettet kan jeg også godt finde på at kigge derinde.

Tror jeg misforstår dit spørgsmål. Du må skrive hvis du mangler mere hjælp =)
mp1982 Praktikant
19. maj 2012 - 10:13 #6
Vi bruger Trustpilot i dag, jeg har bare den opfattelse at de køre med forskellige priser men dog samme service overfor deres kunder. Derfor vil jeg gerne vide, hvad andre betaler for at være medlem.
peterankerdal Nybegynder
29. november 2012 - 13:01 #7
Jeg har også brugt Trustpilot på min webshop,
http://www.kinesiotape-shop.dk
Vi betalte 799,00 om måneden for at teste det. Vores webshop var nok lidt for lille til at det kunne svare sig, men for større butikker er beløbet nok meget godt givet ud :)
Amino Praktikant
15. april 2019 - 12:19 #8
Vi på https://www.amino.dk har valgt at ignorere trustpilot, hva får man af rettigheder hvis man betaler til dem?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.