artico Novice
10. september 2020 - 21:10

Kode til webløsning søger ny ejer

Findes der en frisk iværksættertype med kendskab til php, MySQL, og som gerne vil overtage en B2B webløsning udviklet til slagtere med engrossalg, gårdbutik med udsalg, og andre virksomheder med behov for batchstyring, grønt regnskab, produktions opskrifter og internetsalg.

Webløsningen køre hele den daglige drift, og er koblet op mod e-conomic som varetager finansdelen.

Dette er ikke et virksomhedssalg!
Men en forretningsmulighed for en iværksætter der mangler et færdigt Dansk  produkt, som der selvfølgelig kan udvikles videre på, men som også “bare” køre.

Php kildekoden er gennemarbejdet, løbende udviklet samt opdateret, og har eksisteret i mere end 15 år. Der medfølger også en håndfuld gode unikke domænenavne, og flere gode ideer. Der er selvfølgelig også en alvorlig grund... den taler vi om i virkeligheden.

Der medfølger:
• Fungerende php/mysql, Jquery, og Html kode
• Personlig gennemgang af koden
• Hjælp til at komme i gange med F.eks Digital ocean
• En håndfuld unikke domænenavne
• Ingen kunder
• Ingen omsætning

Så skriv gerne, hvis du mener vi skal snakke videre om koden, og hvordan du kan overtage den...
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.