artico Novice
10. september 2020 - 21:10

Kode til webløsning søger ny ejer

Findes der en frisk iværksættertype med kendskab til php, MySQL, og som gerne vil overtage en B2B webløsning udviklet til slagtere med engrossalg, gårdbutik med udsalg, og andre virksomheder med behov for batchstyring, grønt regnskab, produktions opskrifter og internetsalg.

Webløsningen køre hele den daglige drift, og er koblet op mod e-conomic som varetager finansdelen.

Dette er ikke et virksomhedssalg!
Men en forretningsmulighed for en iværksætter der mangler et færdigt Dansk  produkt, som der selvfølgelig kan udvikles videre på, men som også “bare” køre.

Php kildekoden er gennemarbejdet, løbende udviklet samt opdateret, og har eksisteret i mere end 15 år. Der medfølger også en håndfuld gode unikke domænenavne, og flere gode ideer. Der er selvfølgelig også en alvorlig grund... den taler vi om i virkeligheden.

Der medfølger:
• Fungerende php/mysql, Jquery, og Html kode
• Personlig gennemgang af koden
• Hjælp til at komme i gange med F.eks Digital ocean
• En håndfuld unikke domænenavne
• Ingen kunder
• Ingen omsætning

Så skriv gerne, hvis du mener vi skal snakke videre om koden, og hvordan du kan overtage den...
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
2021 bliver et usædvanligt tv-år: Producenterne vil sætte fuld fokus på billedkvalitet og pris
I stedet for at koncentrere sig om stadigt højere opløsninger og buede skærme, lægger tv-industrien i 2021 op til at satse på det helt rigtige: Billedkvaliteten og prisen.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.