Avatar billede jokeren77 Nybegynder
25. januar 2013 - 21:45 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

PHP/MYSQL - udtræk og redigere af data

Jeg er ved at lave en tekst hvor der er 4 billeder til. Jeg kan uploade og alt fungere, men vil gerne give muligheden for at admin kan sætte en rækkefølge på de 4 billeder der er max antal.

Jeg ønsker så at vælge "emnet" og få vist de 4 tilhørende billeder, nedenfor 4 felter hvor jeg kan skrive 1-2-3-4 for rækkefølgende på billederne og så gemme dem via POST.
Avatar billede KHHP Juniormester
25. januar 2013 - 21:52 #1
du kan jo lave en formular hvor du via et while-loop henter dem ud og så placerer et tekstfelt foran hvert billede og dernæst kan du skrive et nummer ud for hver. I din db har et felt der hedder placering, hvor du så ændrer værdien afhængig af hvad du har skrevet i dine tekstfelter. Dog skal du jo også køre din opdatering 4 gange, da de jo har hver sin post i db. Når du så henter dem ud, så henter du dem med "ORDER BY placering ASC". Så tager den 1 først og slutter med 4.
Avatar billede jokeren77 Nybegynder
25. januar 2013 - 21:57 #2
jeg har lavet et felt i DB der hedder prioritering.

kan sagtens lave min SELECT, men er i tvivl hvordan jeg laver min FORM med billed og felt, så jeg ved hvilket billede og felt der hænger sammen, der kan være 1-2-3 eller 4 billeder, så den skal lave udtræk på en måde, men kan så heller ikke lige tænke mig til hvordan jeg griber UPDATE an.
Avatar billede jokeren77 Nybegynder
25. januar 2013 - 22:29 #3
ved ikke helt om der skal nogle array's ind i det for at jeg kan gøre det. men der taber jeg tråden
Avatar billede jokeren77 Nybegynder
26. januar 2013 - 22:11 #4
det blev gennem arrays til at lave Formen og names til formen, så VIA POST til opsamling og indsættelse i arrays igen og SQL ind i DB via WHILE
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester