licantropo Novice
10. april 2013 - 20:47 Der er 4 kommentarer

Farveproblemer i Hotmail/Outlook

Hej.

Nå, nyt mærkeligt problem. Min hotmail konto er for nylig blevet til Outlook, og nu har jeg et problem, der er opstået for ganske nylig.

Når jeg skriver et stort i - altså I - så bliver dette grønt. Ingen andre bogstaver, store som små, eller et lille i, bliver grønt, det forbliver sort.

Problemet er det grønne, store I. Jeg har prøvet at skifte farve og resette til sort under indstillinger - men dette hjælper ikke. Det er kun i selve dette mailprogram - det sker ikke i google.
oli10b Nybegynder
10. april 2013 - 20:53 #1
Har du prøvet med en anden browser? Det er mere for at finde ud af om det er noget på din computer eller om det er Hotmail/Outlook
licantropo Novice
10. april 2013 - 21:35 #2
Det er KUN i Chrome, åbenbart.

Det sker ikke i Firefox - har lige testet.
oli10b Nybegynder
10. april 2013 - 21:48 #3
du kan som det første prøve at afinstallere og installere chrome
licantropo Novice
30. juni 2013 - 21:48 #4
Du havde ret - skriv et svar og du får points :)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan øger du medarbejdertilfredshed og produktivitet
En af de mest effektive måder at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed med arbejdspladsen er ved at give frit valg mellem Windows eller Mac, når der skal vælges arbejdscomputer. Samtidig mindskes presset på supporten, mens sikkerhedsniveauet højnes. Med en client-as-a-service aftale kan du lade medarbejderne selv træffe valget, men uden at uden at det behøver at være udfordrende eller ressourcekrævende for virksomheden. Eksempelvis kan du lade partneren håndtere alt fra finansiering, leverance, klargøring og implementering til support og lifecycle-management. Læs mere i denne hvidbog.