hjortby Nybegynder
08. januar 2014 - 21:53 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Glemt adgangskode til administrator

Har købt en Compaq CQ58 til min søn. Han blev administrator og brugte sit skolelogin som adgangskode. Den kode har vi glemt. Jeg har dog adgang via min brugerprofil, men den har jo ingen rettigheder. Jeg vil gerne have åbnet PC'en med administrator rettighed. Den bruger Windows 8. Hvordan gør man?
milter Ekspert
08. januar 2014 - 22:37 #1
milter Ekspert
08. januar 2014 - 22:43 #2
09. januar 2014 - 15:16 #3
Koden kan du ikke finde ved hjælp af Ophcrack, der er ikke andet at gøre end at slette administrator konto, ved at ændre lokal konto til en konto med administrator rigtigheder.

Se billed. Dobbel klik på det for at forstørre det op.
http://i.imgur.com/BzRkhXI.png
hjortby Nybegynder
09. januar 2014 - 19:22 #4
Hej pixxel du har ret, jeg kunne ikke få hjælp via Ophcrack. Så jeg forsøgte som du foreslog. Men.. så snart jeg forsøger at skifte kontotype, så kommer der en boks, hvor administrator skal give tilladelse til skiftet. Og det er jo præcist, hvad jeg mangler, administrator adgang.
10. januar 2014 - 19:47 #5
Okay prøv at følge den vejledning som FBJ giver, og se om du oprette en administrator konto og få ændret på noget.
http://www.spywarefri.dk/forum/viewthread/86646/
hjortby Nybegynder
23. januar 2014 - 22:13 #6
Nå det var åbenbart ikke så nemt. End ikke en skrivelse til Microsoft har givet nogen form for feedback.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen. Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Bill Gates har en løsning: Sådan undgår vi klimakatastrofen
Klumme: Bill Gates vil gerne redde verden. Intet mindre. Og som alle store it-folk regner han baglæns. Politikerne er mest optaget af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad de kan skabe flertal for. Men Bill Gates har set på klimakatastrofen, og hans budskab er klart.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Gør dine medarbejdere til et aktiv i sikkerhedsarbejdet
Vi glemmer hurtigt gode råd og sikkerhedskurser. Men sådan behøver det ikke at være. Moderne træning, opfølgning og simulationer skaber en sikkerhedsorienteret kultur, som minimerer risikoen for, at din virksomhed rammes af ødelæggende cyberangreb.