Artikel top billede

Samsung Galaxy S5 med massiv sikkerhedsfunktion klar i dag

De danske udgaver af Samsung Galaxy S5 udstyres med en sikkerhedsfunktion, der skal gøre det nærmest umuligt at bruge mobilen, hvis den bliver stjålet. Se her hvad den kan.

I dag sætter Samsung sin Galaxy S5 til salg i de danske butikker, og mobilen er sydkoreanernes nyeste flagskibsmodel, der skal tage over efter S4'eren lanceret i 2013.

Samsung har - ligesom Apple har med iPhone - udstyret mobilen med en fingeraftrykslæser, der skal højne sikkerheden.

Men den sydkoreaske mobil er faktisk udstyret med software, der skal gøre det nærmest umuligt for langfingrede tyveknægte at få glæde af et fem-finger-tilbud på Samsung Galaxy S5.

Det gælder eksempelvis Reactivation Lock - eller 'reaktiveringslås' på dansk - som er preinstalleret på telefonen.

Låsemekanismen virker nemlig, selv om telefonen bliver nulstillet til fabriksindstillingerne, og derfor skal man taste en kode, når mobilen er blevet slettet, hvis den skal virke på ny.

Det kræver dog, at der oprettes en Samsung-konto med kode, før man kan få glæde af funktionerne - og gøre livet surt for tyveknægte.

Ud over Reactivation Lock er mobilen udstyret med Samsung Find My Mobile, som gør det muligt at spore en forsvunden telefon, se om der er sat nyt simkort i og eventuelt slette indholdet på mobilen via en computer.

På Android-telefoner - uanset producent - er det faktisk allerede i dag muligt at spore og slette data på afstand. Det kræver dog, at man har aktiveret Android Device Manager.

Du kan læse om, hvordan du gør det her
.

Samsung Galaxy S5 sættes i øvrigt officielt til salg i Danmark i dag, og de internationale anmeldelser af den sydkoreanske mobil har været overvejende positive.

Du kan læse mere om dommen over Galaxy S5 her
.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere