Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Samsung Galaxy S5 med massiv sikkerhedsfunktion klar i dag

De danske udgaver af Samsung Galaxy S5 udstyres med en sikkerhedsfunktion, der skal gøre det nærmest umuligt at bruge mobilen, hvis den bliver stjålet. Se her hvad den kan.

I dag sætter Samsung sin Galaxy S5 til salg i de danske butikker, og mobilen er sydkoreanernes nyeste flagskibsmodel, der skal tage over efter S4'eren lanceret i 2013.

Samsung har - ligesom Apple har med iPhone - udstyret mobilen med en fingeraftrykslæser, der skal højne sikkerheden.

Men den sydkoreaske mobil er faktisk udstyret med software, der skal gøre det nærmest umuligt for langfingrede tyveknægte at få glæde af et fem-finger-tilbud på Samsung Galaxy S5.

Det gælder eksempelvis Reactivation Lock - eller 'reaktiveringslås' på dansk - som er preinstalleret på telefonen.

Låsemekanismen virker nemlig, selv om telefonen bliver nulstillet til fabriksindstillingerne, og derfor skal man taste en kode, når mobilen er blevet slettet, hvis den skal virke på ny.

Det kræver dog, at der oprettes en Samsung-konto med kode, før man kan få glæde af funktionerne - og gøre livet surt for tyveknægte.

Ud over Reactivation Lock er mobilen udstyret med Samsung Find My Mobile, som gør det muligt at spore en forsvunden telefon, se om der er sat nyt simkort i og eventuelt slette indholdet på mobilen via en computer.

På Android-telefoner - uanset producent - er det faktisk allerede i dag muligt at spore og slette data på afstand. Det kræver dog, at man har aktiveret Android Device Manager.

Du kan læse om, hvordan du gør det her
.

Samsung Galaxy S5 sættes i øvrigt officielt til salg i Danmark i dag, og de internationale anmeldelser af den sydkoreanske mobil har været overvejende positive.

Du kan læse mere om dommen over Galaxy S5 her
.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital