Mikkel William Nielsen

Tidligere Journalist, klummeskribent eller blogger

E-Mail

red@cw.dk

Twitter

@websurferen

Linkedin

Se Mikkel's LinkedIn profil

Jeg er test- og forbrugerredaktør på Computerworld og lidt af en teknik pilfinger.

Mit skrivebord er altid fyldt med ny elektronik, der skal en tur på testbænken. Det gælder alt fra mobiltelefoner, tablets, bærbare computere til gadgets i alverdens afskygninger.

Ud over anmeldelser skriver jeg nyheder, guider og analyser med udgangspunkt i it-verdenen.

Jeg har især en forkærlighed for teknologi, der gør hverdagen nemmere og udstyrer os med redskaber til at arbejde mere produktivt og professionelt.

Tidligere var jeg tv-narkoman, men i dag er jeg online-junkie og bruger en stor del af dagen på nettet, hvor smilebåndet ofte får motion takket være skæve, skøre og sjove videoer. De bedste bliver bragt i sektionen ComOFF.

Jeg anmelder ud over hardware og software også film og tv-serier, der har et teknologisk twist.

Desuden er jeg ikke blevet for gammel til at spille computerspil, og det skyldes nok, at jeg voksede op i symbiose med en Commodore 64.

Siden 2005 har jeg været tilknyttet Computerworld - først som redaktør på PC World og sidenhen på ComOn.
2.190 artikler på Computerworld

Mikkel William Nielsen

6

Lækkede dokumenter: Google på vej med stor tv-satsning

Google er angiveligt snart klar til at lancere Android TV, som er designet til fladskærmen i stuen. Se her hvad søgegigantens hemmelige planer er.

7. april 2014 kl. 12.12 | læs »

Galleri: 500 it-folk til speeddating og lynhurtige testkørsler

Flere end 500 it-folk fik netværket på Computerworld Summit 2014 og blev klogere på de hotte it-trends. Og de heldige fik mulighed for at give den gas i en Tesla S.

3. april 2014 kl. 15.30 | læs »
2

Rygterne vil ikke dø: iPhone får større skærm

Apple er på vej med flere nye iPhone-modeller med større skærm end fire tommer - hvis man skal tro den stigende strøm af rygter og lækkede fotos. Se her hvor meget iPhone vokser.

2. april 2014 kl. 14.39 | læs »
4

ComOFF: Her er Google-jobbet du IKKE vil have

Hvis søgemaskinen Google blev styret af en enkelt mand, ville jobbet være intet mindre end rædselsfuldt. Se her hvilke vanvittige søgninger han skal hjælpe med.

1. april 2014 kl. 14.03 | læs »
5

Tusindvis af nye fladskærme er dødsdømte om et halvt år

Din fladskærm er i risikozonen for at ende på lossepladsen i løbet af et halvt år. Tusindvis af modeller solgt i perioden 2011 og frem til nu er nemlig udstyret med en banal, men alvorlig fejl. Forsikringen dækker ikke.

1. april 2014 kl. 09.06 | læs »

Supermobil skal sikre HTC's comeback: Men måske er det for sent?

HTC ser med den nye One-mobil ud til igen at have skabt en uovertruffen Android-telefon. Men måske er det spildte kræfter. Få forklaringen her.

31. marts 2014 kl. 14.58 | læs »
1

Galleri: Sådan ser den nye HTC One ud

Efterfølgeren til HTC One er klar, og der er hverken sparet på aluminium eller funktioner. Se den nye Android-telefon her.

26. marts 2014 kl. 10.01 | læs »
12

Den bedste Android-telefon nogensinde? Mød super-mobilen som efterfølger HTC One

Så er den endelig officiel: Efterfølgeren til HTC One. Den nye Android-mobil er pakket ind i aluminium og har et par smarte trick gemt under overfrakken. Her er alt du skal vide om super-telefonen.

25. marts 2014 kl. 16.15 | læs »
20

Syv måneder med HTC One: Det har jeg lært

Mobilen har scoret den ene pris efter den anden, og den er blevet skamrost af eksperter. Men hvordan klarer HTC One sig egentlig, når telefonen bliver brugt dagligt i flere måneder. Her er dommen.

24. marts 2014 kl. 15.40 | læs »

Galleri: Sådan ser Androids nyeste forvandling ud

Google er snart klar med Android Wear, der er tæt forbundet til it-gigantens populære styrestyresystem. Se her hvad Android Wear skal bruges til.

20. marts 2014 kl. 16.01 | læs »