Artikel top billede

Gratis afsnit: Se tv-serie håne it-branchen og drille nørder

Det første afsnit af tv-serien Silicon Valley kan nu ses gratis på nettet. Serien fra HBO gør grin med it-branchen, nørder og Steve Jobs-kloner. Se om der er noget at grine ad her.

I går havde første afsnit af Silicon Valley dansk premiere på HBO Nordic, og her på Computerworld.dk gav vi tv-serien karakteren fem ud af seks.

HBO har nu valgt at lægge det første afsnit ud på YouTube, så du selv kan se, om den satiriske tv-serie er værd at bruge tid på.

Silicon Valley handler om den talentfulde programmør Richard, der udvikler en komprimeringsalgoritme.

Den viser sig at være millioner værd, og introverte Richard forsøger at skabe sin egen iværksættervirksomhed i it-mekkaet Silicon Valley.

Med sig får han et slæng af socialt handicappede programmører, der bruger mere tid på at slås verbalt end på at kode.

Det bliver en snørklet vej mod mulig succes og rigdom, og Richard må lære at træde i karakter som leder.

Undervejs får it-branchen satiriske tæsk, og der er massevis af referencer til alt fra Steve Ballmer-taler til Steve Jobs' påklædning.

Første sæson af Silicon Valley består af otte afsnit, der varer 30 minutter hver. Afsnittene vil drypvis blive lanceret på Hbonordic.dk de kommende uger.

Computerworlds anmeldelse af Silicon Valley - baseret på de første fem afsnit - kan læses her.

Første afsnit af tv-serien kan ses på YouTube.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere