Artikel top billede

Gratis afsnit: Se tv-serie håne it-branchen og drille nørder

Det første afsnit af tv-serien Silicon Valley kan nu ses gratis på nettet. Serien fra HBO gør grin med it-branchen, nørder og Steve Jobs-kloner. Se om der er noget at grine ad her.

I går havde første afsnit af Silicon Valley dansk premiere på HBO Nordic, og her på Computerworld.dk gav vi tv-serien karakteren fem ud af seks.

HBO har nu valgt at lægge det første afsnit ud på YouTube, så du selv kan se, om den satiriske tv-serie er værd at bruge tid på.

Silicon Valley handler om den talentfulde programmør Richard, der udvikler en komprimeringsalgoritme.

Den viser sig at være millioner værd, og introverte Richard forsøger at skabe sin egen iværksættervirksomhed i it-mekkaet Silicon Valley.

Med sig får han et slæng af socialt handicappede programmører, der bruger mere tid på at slås verbalt end på at kode.

Det bliver en snørklet vej mod mulig succes og rigdom, og Richard må lære at træde i karakter som leder.

Undervejs får it-branchen satiriske tæsk, og der er massevis af referencer til alt fra Steve Ballmer-taler til Steve Jobs' påklædning.

Første sæson af Silicon Valley består af otte afsnit, der varer 30 minutter hver. Afsnittene vil drypvis blive lanceret på Hbonordic.dk de kommende uger.

Computerworlds anmeldelse af Silicon Valley - baseret på de første fem afsnit - kan læses her.

Første afsnit af tv-serien kan ses på YouTube.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere