Michael C. Svendsen

Freelancejournalist

238 artikler på Computerworld

Michael C. Svendsen

1

Oldtidsarkitektur: Højt til loftet i enorm vikingehal

Det krævede 1.000 tons egetømmer i topkvalitet, to et halvt års hårdt arbejde og milliondonationer at genskabe oldtidens formentlig største nordiske bygning, og nu kan man selv besøge den. Bare husk at booke tid først.

24. juni 2020 kl. 13.21 | læs »
1

Bog: Drop mødebøvl og opslidende magtkampe på kontoret

I Company of One: Why Staying Small Is the Next Big Thing for Business argumenterer forfatteren for, at der er meget glæde, frihed og talrige fordele at finde ved at lægge den professionelle indsats i en enkeltmandsvirksomhed.

23. juni 2020 kl. 09.32 | læs »

Bog: Sådan virker smitsomme ideer, kampagner og sygdomme – og derfor dør de igen

De samme matematiske modeller beskriver, hvorfor effektiv marketing og smitsomme sygdomme virker og spreder sig, og hvorfor de pludselig forsvinder igen. Det kan man læse mere om i The Rules of Contagion: Why Things Spread - and Why They Stop.

19. juni 2020 kl. 11.40 | læs »

Dokumentar: Svampene bygger internet under vores fødder – og kan revolutionere byggeri, fødevarer og medicin

Der er bogstaveligt talt meget mere ved svampene end man kan se. Den roste dokumentar Fantastic Fungi giver et nyt perspektiv på nogle af naturens mest undseelige organismer.

18. juni 2020 kl. 13.03 | læs »

Bog: Verdens hårdeste job æder både idealister og magttosser med hud og hår

Amerikansk veteran indenfor politisk journalistik går i dybden med det amerikanske præsidentskab, der rummer så mange indbyggede paradokser, at det næsten kun kan overraske, når en præsident faktisk får noget fra hånden.

17. juni 2020 kl. 13.56 | læs »

Bog: Gør op med forandringsledelse som en evig, pinefuld og lidelsesfuld hverdagsøvelse

Forfatteren til Livsfarlig ledelse er barslet med opfølgeren, Fatale forandringer, der tager livtag med, hvordan konstante forandringer kan trække energien ud af organisationen – og om, hvordan man undgår det.

15. juni 2020 kl. 12.10 | læs »

Netflix-serie: Benhård klassekrig på en bundfrossen klode

Serien Snowpiecer udvider og digter videre på universet fra filmen af samme navn, hvor de overlevende fra en global klimakatastrofe fræser afsted på et spor, der rækker hele vejen rundt om en bundfrossen jordklode.

12. juni 2020 kl. 12.59 | læs »

Film og digitale spil lider - men crowdfunding giver liv til kreativiteten i fremstormende branche

Det brede publikum er for alvor ved at genopdage brætspillene som underholdningsform, og branchen oplever en kreativ eksplosion uden sidestykke – mens både film og digitale spil lider under massivt stigende omkostninger og sander til i sats på det sikre.

11. juni 2020 kl. 13.01 | læs »

Sære opfindelser, coronakreativitet og udvidet åbningstid hos Danmarks Tekniske Museum

Så kan museerne igen slå dørene op, og der er igen mulighed for at kigge på ny og gammel teknologi hos Danmarks Tekniske Museum. Der åbnes med den nye udstilling “Corona, krise og kreativitet,” der er en særudstilling på vej og så er der åbent til kl. 21 hver onsdag.

9. juni 2020 kl. 12.52 | læs »

Nyt på vej i original og ekstremt rost tegneserie?

Saga er en spændende og meget original tegneserie, hvor talende dyr, royale robotter, flyvende træer, teenagespøgelser, neurotiske lejemordere og hævngerrige bordelmuttere giver livet kulør for hovedpersonerne. Efter to års udgivelsespause er der måske snart nyt på vej.

8. juni 2020 kl. 13.58 | læs »