Malene Grouleff

Tidligere Journalist, klummeskribent eller blogger

417 artikler på Computerworld

Malene Grouleff

Svar udbedes, Finn Hindkjær Pedersen

Manden, der skal lede det nyfusionerede Ementor og Eterra beundrer mennesker som Winston Churchill, der formåede at indgyde ro og håb under forandringer. Han holder af godt holdarbejde, italiensk opera og alenlange romansagaer. Mød Finn Hindkjær Pedersen, der her svarer på spørgsmål fra Computerworld Onlines rodekasse.

9. maj 2003 kl. 14.00 | læs »

IT-firmaer flytter job ud af USA

Hver sjette IT-arbejdsgiver i USA planlægger at flytte job til lande, hvor IT-folk forlanger mindre i løn. Det er en af årsagerne til, at jobudsigterne ser dystre ud for arbejdsløse amerikanere.

7. maj 2003 kl. 07.51 | læs »

TDC-strejke en protest mod overvågning

Chefernes minutiøse overvågning af telemontørerne og krav om øget effektivitet fik i går bægeret til at flyde over for et halvt hundrede TDC-montører i Århus. De nedlagde arbejdet i to en halv time for at diskutere problemerne.

6. maj 2003 kl. 11.08 | læs »

Kursusfirma køber kriseramte konkurrenter

Netcom Kursus har opslugt fire konkurrenter. "Når det er koldt på stadion, kan man vælge at rykke tættere sammen på lægterne. Gør man det ikke, kan det være, man fryser ihjel," siger direktør Niels-Henrik Hansen.

6. maj 2003 kl. 07.06 | læs »

Vi er blevet spammet i 25 år

Et forhadt fænomen kunne fejre 25 års fødselsdag i weekenden. Fødselaren hedder spam og har bestemt formået at gøre sig bemærket og holde sletteknappen i form hos e-mail-brugerne. Samtidig er nyt terræn under hastig erobring: SMS-spam til mobiltelefoner.

5. maj 2003 kl. 11.59 | læs »

Viborg og Ribe nye centre for IT-vækst

Nye vækstområder er på vej i det danske IT-landskab. Viborg Amt og Ribe Amt får stadig flere IT-job, viser en ny opgørelse. Størst jobvækst har dog Aalborg, mens København sakker agterud.

2. maj 2003 kl. 15.17 | læs »

Danfoss køber estisk softwarehus

En division i Danfoss køber sig til softwareekspertise og international erfaring i Baltikum. Danfoss Drives har købt aktiemajoriteten i Proekspert i Estland med 20 medarbejdere.

2. maj 2003 kl. 11.48 | læs »

Systematic vinder første bid af jagerfly

Det århusianske softwarehus Systematic er på vej til at underskrive sin første kontrakt med flygiganten Lockheed i USA. To softwareingeniører fra Systematic rejser nu til Texas for at øse af deres ekspertise til udvikling af jagerflyet Joint Strike Fighter.

2. maj 2003 kl. 11.29 | læs »

SARS giver stor e-learning ordre

Et skotsk e-learning selskab har vundet en kæmpe kinesisk ordre. 30.000 elever i Hong Kong skal gå i skole via computeren derhjemme, mens deres skoler er lukket for at undgå spredning af den smitsomme lungesygdom SARS.

2. maj 2003 kl. 07.46 | læs »

Eftersøgt hacker taget på sikkerhedsmesse

En 24-årig mand mistænkt for hacking af kendte sites blev arresteret af politiet på en stor sikkerhedsmesse i London.

1. maj 2003 kl. 11.45 | læs »