Steffen Villadsen

Idé - og ledelsesredaktør

E-Mail

stv@cw.dk

Twitter

@SteffenVilladse

Telefon

77300347

Linkedin

Se Steffen's LinkedIn profil

Jeg er erhvervsjournalist, men skriver som idé - og ledelsesredaktør en del om de danske CIO'er, ligesom jeg holder øje med teknologi med forretning for øje.

Jeg er oprindeligt uddannet journalist fra Syddansk Universitet, men har efterfølgende læst Cand.Public på blandt andet CBS og universitetet i Torino.

Tidligere har jeg skrevet for Børsen, hvorfra jeg har min praktiske uddannelse som erhvervsjournalist.

595 artikler på Computerworld

Steffen Villadsen

2

Morgen-briefing: TDC får kritik af Datatilsynet / Dansk Google-boss har kurs mod stor bestyrelsespost / Amazon opruster med nyt opkøb / Paris lægger sag an mod Airbnb

TDC får kritik af Datatilsynet for at logge oplysninger om danske borgere. Dansk Google-boss har kurs mod stor bestyrelsespost. Amazon opruster på Alexa-fronten med nyt opkøb, og så lægger Paris sag an mod Airbnb.

12. februar 2019 kl. 06.40 | læs »

Som CIO skal du til at tænke meget mere på kultur: Men det betyder også et meget tættere samarbejde med HR

Hvis du skal have succes med den digitale transformation, kræver det, at du kigger på meget mere end at implementere ny teknologi og flytte virksomheden i skyen. Du skal til at tale kultur, og det gør det oplagt at tale med HR.

11. februar 2019 kl. 14.40 | læs »

Morgen-briefing: Fejl i Sundhedsplatformen skyld i fejlmedicinering / Amazon genovervejer planer om nyt hovedkvarter / Woody Allen sagsøger Amazon / Commentor-boss: Disruption kommer ikke fra ny teknologi

Fejl i Sundhedsplatformen er skyld i fejlmedicinering 46 patienter. Amazon genovervejer planer om nyt hovedkvarter i New York City. Woody Allen sagsøger Amazon for millioner af dollar. Commentor-boss, Michael Hove advarer mod at tro, at disruption kommer fra ny teknologi og så betaler Apple teenager en dusør for fund af alvorlig Facetime-fejl

11. februar 2019 kl. 06.40 | læs »

Italien vil ikke udelukke Huawei fra 5G-projekter

Huawei er fortsat velkommen i Italien. De italienske myndigheder har gjort det klart, at man ikke har tænkt sig at udelukke det kinesiske selskab fra 5G-projekter - i hvert fald ikke på det nuværende grundlag.

7. februar 2019 kl. 15.20 | læs »
Premium

Dansk serie-iværksætter tager kampen op mod de store konsulenthuse: Vil hjælpe SMV'erne med at få overblik over it-sikkerheden

Markedet er kæmpestort for it-sikkerhed, mener serieiværksætter Finn Krusholm. Med en ny virksomhed vil han tage kampen op med de store konsulenthuse, når det kommer til at hjælpe de små og mellemstore virksomheder. Men de sidste detaljer skal lige på plads.

7. februar 2019 kl. 12.00 | læs »
2

Nu følger nordmændene trop: Efterretningstjeneste advarer mod Huawei

Også nordmændene maner nu til ekstra besindighed, når det kommer til det stormombruste kinesiske selskab Huawei. "Vi har sagt at man bør være opmærksom på Huawei som aktør i forbindelse med 5G-nettet," lyder det fra det norske politis efterretningstjeneste.

5. februar 2019 kl. 15.36 | læs »

Apple indgår aftale om at tilbagebetale 3,7 milliarder skattekroner til Frankrig

Apple er nået til enighed med de franske myndigheder om at tilbagebetale et stort beløb i skat. Franske medier mener, at det kan svare til 500 millioner euro eller 3,7 milliarder kroner.

5. februar 2019 kl. 13.45 | læs »

"Mens jeg sad og blev interviewet foran 14.000 Microsoft-medarbejdere på en videoforbindelse mellem Viborg og Atlanta, kom min søn gående ind i billedet"

"Der var ikke nogen, der opdagede det. Der lød bare en stemme, der sagde, ’far, jeg skal tisse’. Jeg tror ikke, at det gik op for dem, for de fortsatte uanfægtet."

5. februar 2019 kl. 13.30 | læs »
Premium

Dansk top-CIO lader it-folkene slås om pengene i sin egen version af 'Løvens Hule': "Jeg lover dig for, at du giver folk et incitament for at være kreative"

Hvis du vil have penge til at udvikle noget hos Bankdata, kræver det, at du tør bevæge dig ind i "Løvens Hule". CIO Morten Gade bruger det populære tv-program som værktøj til at fremme kreativiteten og idérigdommen hos medarbejderne. "Der er direkte adgang til dem, der sidder med pengene," siger han.

4. februar 2019 kl. 15.50 | læs »

Umbraco fortsætter sit væksteventyr med nyt power-regnskab: Omsætningen stiger med 30 procent - og det skal den blive ved med

CMS-leverandøren Umbracos vækst fortsætter med at stige voldsomt. I sidste årsregnskab kunne virksomheden fortælle, at omsætningen var fordoblet. I år den så steget med 30 procent. Ambitionen er at fastholde det tempo, lyder det fra virksomheden.

31. januar 2019 kl. 10.59 | læs »