Tue Lystrup

Sales Director, Partner i KeyCore - AWS Consultants

E-Mail

tue.lystrup@keycore.dk

Linkedin

Se Tue's LinkedIn profil

Erfaren leder med ansvar for formidling af AWS-baserede cloudløsninger til private og offentlige aktører i Skandinavien. Klummeskribent og debattør med særligt fokus på IT-sikkerhed, AI/ML, cloud og digital forretningsudvikling.

Tidligere beskæftigelse:

  • Senior Relationship Manager VP SECURITIES A/S 2016 – 2018
  • Director of Sales, SME & Partners, NETS Denmark, 2015 – 2016
  • Director, Business Development & Strategic Initiatives, NETS Denmark, 2012 – 2015
  • Head of Strategic Sales, Nordic, NETS Denmark, 2010 - 2012
4 artikler på Computerworld

Tue Lystrup

Den offentlige sektor blokerer effektivt væksten i life science tech

Klumme: Potentialet for en international dansk førerposition inden for udvikling af fremtidens digitale understøttelse af life science er enormt. Men det forudsætter, at den offentlige sektor bliver en medspiller i stedet for en modspiller.

15. december 2021 kl. 10.03 | læs »

It-problemerne i det offentlige er et tragisk trekantsdrama med abekast og clickbait, som skygger for ordentlige løsninger

Klumme: Aben bliver sendt lystigt rundt. Og det er guf for medierne. For hver gang skylden for it-problemerne i de offentlige styrelser og institutioner skifter ejermand, lander der en ny harmevækkende overskrift. Men de fængende overskrifter holder os på et anekdotisk niveau, der i værste fald betyder, at vores ansvarlige politikere ikke får taget tilstrækkeligt fat i de grundlæggende problemer, der har alle skandalerne på toppen.

20. oktober 2021 kl. 10.29 | læs »

Dansk cybersikkerhed har fugt i fundamentet ... og derfor er den nye nationale strategi vakkelvorn fra begyndelsen

Klumme: FE’s annoncering af en snarlig national strategi for cybersikkerhed afslører skræmmende uvilje til at adressere de rigtige problemer. Men på trods af en tilstandsrapport med flere K3’ere er strategien måske også morsom.

30. juni 2021 kl. 12.30 | læs »

Digital beskyttelse er strandet i et motto fra 00’erne

Klumme: Danmark er verdensførende, når det kommer til digitalisering. Det har vi grund til at være stolte af. Det samme kan man desværre ikke sige om den generelle forståelse af digitaliseringens konsekvenser eller den tilknyttede lovgivning. Det offentlige Danmark er strandet i en boble fra 00’erne.

2. juni 2021 kl. 10.57 | læs »