Tue Lystrup

Sales Director, Partner i KeyCore - AWS Consultants

E-Mail

tue.lystrup@keycore.dk

Linkedin

Se Tue's LinkedIn profil

Erfaren leder med ansvar for formidling af AWS-baserede cloudløsninger til private og offentlige aktører i Skandinavien. Klummeskribent og debattør med særligt fokus på IT-sikkerhed, AI/ML, cloud og digital forretningsudvikling.

Tidligere beskæftigelse:

  • Senior Relationship Manager VP SECURITIES A/S 2016 – 2018
  • Director of Sales, SME & Partners, NETS Denmark, 2015 – 2016
  • Director, Business Development & Strategic Initiatives, NETS Denmark, 2012 – 2015
  • Head of Strategic Sales, Nordic, NETS Denmark, 2010 - 2012
11 artikler på Computerworld

Tue Lystrup

Sæt indretningsarkitekten i sving, hvis du vil dele data

Klumme: Deling af data er en forudsætning for innovation og udvikling sammen med eksterne samarbejdspartnere. Men udfordringerne er pt. voksende, og hvis det både skal være compliant, ikke afsløre for meget eller have for store operationelle aftryk, må man have en indretningsarkitekt med på holdet.

9. marts 2023 kl. 11.42 | læs »

Krigsreglens afløser er allerede forældet - det står skræmmende tydeligt efter russernes invasion af Ukraine

Klumme: Efter ændringer i reglerne, er argumentet for, at kritisk infrastruktur skal placeres i Danmark, at folk med adgang til data skal være under dansk jurisdiktion. Det kan paradoksalt nok komme til at udgøre en alvorlig trussel imod vores kritiske infrastruktur.

31. januar 2023 kl. 10.12 | læs »

Der ligger en sandhed i mottoet Fail Fast(er), som er vigtig at holde fast i

Klumme: Det er mange myter og misforståelser knyttet til det motto, men der ligger en sandhed, som er væsentlig at holde fast i. Og den spiller direkte ind i debatten om cost ved brug af cloud vs. on-prem. Det drejer sig om nuancer og om ikke at se sig blind på løsrevne enkeltheder.

12. december 2022 kl. 13.19 | læs »

Hockeystaven ER knækket – men hørte vi det?

Klumme: Det er blevet latterliggjort og udpeget som et tilfælde af enten drømmetænkning eller ansvarsfraskrivelse. Eller bare endnu et eksempel på politisk blændværk og manipulation.

7. november 2022 kl. 10.51 | læs »

Konsulenter er jo, som alle ved, varmluftballoner: Populismen ud af den offentlige digitalisering

Klumme: Politiske paroler og hårdt pumpede valgprogrammer er sjældent det bedste udgangspunkt for leveringsdygtige initiativer. Det har vi brug for at indse, og så få pillet de værste valgforberedende budskaber af vejen, da de ellers truer med at skade et så vigtigt område som offentlig digitalisering. Her må pragmatisk realisme være vejen frem.

21. juli 2022 kl. 10.43 | læs »

Cloudleverandører kan og skal levere sikring imod anklager for greenwashing

Klumme: Derfor giver cloudleverandørerne nu kunderne mulighed for at få specifikke data på, hvor meget energi, deres forskellige digitale aktiviteter beslaglægger og således udleder af CO2.

22. marts 2022 kl. 09.44 | læs »

Her er de tre beslutninger, der stækker multicloud-strategien, inden den kommer i luften

Klumme: Danske virksomheder er ved at kommer op i cloud-gear. De progressive endda multicloud. Men vi ser en udbredt tendens på tværs af brancher, hvor potentialet ved multicloud bliver temmelig jordslået. Det skyldes tre forkerte beslutninger i de indledende faser.

10. februar 2022 kl. 09.50 | læs »

Den offentlige sektor blokerer effektivt væksten i life science tech

Klumme: Potentialet for en international dansk førerposition inden for udvikling af fremtidens digitale understøttelse af life science er enormt. Men det forudsætter, at den offentlige sektor bliver en medspiller i stedet for en modspiller.

15. december 2021 kl. 10.03 | læs »

It-problemerne i det offentlige er et tragisk trekantsdrama med abekast og clickbait, som skygger for ordentlige løsninger

Klumme: Aben bliver sendt lystigt rundt. Og det er guf for medierne. For hver gang skylden for it-problemerne i de offentlige styrelser og institutioner skifter ejermand, lander der en ny harmevækkende overskrift. Men de fængende overskrifter holder os på et anekdotisk niveau, der i værste fald betyder, at vores ansvarlige politikere ikke får taget tilstrækkeligt fat i de grundlæggende problemer, der har alle skandalerne på toppen.

20. oktober 2021 kl. 10.29 | læs »

Dansk cybersikkerhed har fugt i fundamentet ... og derfor er den nye nationale strategi vakkelvorn fra begyndelsen

Klumme: FE’s annoncering af en snarlig national strategi for cybersikkerhed afslører skræmmende uvilje til at adressere de rigtige problemer. Men på trods af en tilstandsrapport med flere K3’ere er strategien måske også morsom.

30. juni 2021 kl. 12.30 | læs »