RSS

Tele & mobil


I dag bliver der sendt besked ud til de første 200.000 danskere om at de kan aktivere NemID-afløseren MitID. Den nye tjenester bliver rullet ud gradvist, men det er muligt at aktivere sit login allerede nu. Digitaliseringsstyrelsen opfordrer dog kraftigt til at man venter til det bliver ens tur.
6. oktober 2021 kl. 08.10 | læs »Fra onsdag morgen åbner Digitaliseringsstyrelsen for afløseren til NemID - MitID - der skal udfase papkortet og i stedet være helt digitalt. I løbet af de kommende seks måneder skal godt fem millioner danske brugere flyttes over på den nye platform.
5. oktober 2021 kl. 15.58 | læs »Danmark befinder sig forrest i feltet blandt de nordiske og baltiske lande, når det gælder hurtige internetforbindelser til befolkningen. Samtidig er Danmark det land, der spenderer flest penge i teleydelser per indbygger.
5. oktober 2021 kl. 11.36 | læs »Inden for en måden forventer flere eksperter at Apple vil præsentere en opdatering af sin MacBook Pro. Det sker efter en række nye produktlanceringer allerede er blevet afsløret af nye iPhones, iPads og Apple Watch.
4. oktober 2021 kl. 16.50 | læs »Omkring 300 Visma Dinero kunder er i øjeblikket ramt af Yourpays-konkurs. Det betyder, at en række betalinger bliver forsinket i ukendt stykke tid, men ifølge Martin Thorborg bør de ikke frygte at deres penge går tabt. “Da vi indgik aftalen med dem sikrede vi os at vores kunders penge ryger ind på speciel konto," forklarer han til Computerworld.
4. oktober 2021 kl. 15.02 | læs »576 apps har indsamlet og videresolgt lokationsdata om tusindvis af danskere. Få overblik over en række af de apps, der er mistænkte for at høste dine data.
4. oktober 2021 kl. 14.33 | læs »Ugen i tech: Strøm på bilsalget i september: Næsten hver anden solgte bil kører på el / Ikea og Sonos opdaterer lampe-højttaleren ’Symfonisk’ / Rygte: Apple vil vrage iPhone mini – i stedet kommer XL-variant’
3. oktober 2021 kl. 16.13 | læs »Ejerne af virksomheden Five9 har stemt nej til et milliardbud om at blive opkøbt af Zoom. Dermed bliver det annoncerede milliardopkøb af virksomheden annulleret.
1. oktober 2021 kl. 13.16 | læs »Pengene vælter ind hos Coops softwarevirksomhed Lobyco, der har en omsætning på et trecifret millionbeløb. Men det er ikke alene penge software-virksomheden bidrager med til Coops forretning fortæller topchef Kræn Østergaard Nielsen.
1. oktober 2021 kl. 07.46 | læs »Forskere har fundet en sårbarhed i Apple Pay, der gør det muligt at foretage store autoriserede betalinger med et Visa kort fra en låst telefon.
30. september 2021 kl. 17.30 | læs »Nogle iPhone-brugere har oplevet dårligere batteritid efter, at de har opdateret deres styresystem til den seneste version. Meget tyder på, at fproblemet opstår, når de streamer musik.
30. september 2021 kl. 15.44 | læs »De tyske cybersikkerhedsmyndigheder vil nu gennemføre tekniske undersøgelser af telefoner Xiaomi, der er blevet beskyldt for have en skjult censur-funktion indbygget i sine telefoner.
30. september 2021 kl. 15.00 | læs »Telia skiller sig af med den danske topchef, Morten Kjærsgaard, samt enterprise-direktør Mortimer Liebman på grund af manglende resultater.
30. september 2021 kl. 13.47 | læs »Thomas Kjærsgaard fratræder som CEO for Telia i Danmark med omgående virkning. Selskabet indsætter istedet med øjeblikkelig virkning tjekken Petr Cermak som ny CEO for den danske forretning.
30. september 2021 kl. 09.52 | læs »Microsofts Skype er slet ikke glemt. Software-giganten røber en lang stribe nyheder for chat- og videostreaming-veteranen med de danske rødder.
29. september 2021 kl. 15.59 | læs »
Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere