RSS

Tele & mobil


Den kinesiske mobilproducent OnePlus lancerer for første gang to toptelefoner ud på en gang. Topmodellen OnePlus 7 byder på en yderst lovende mobilskærm.
14. maj 2019 kl. 18.00 | læs »Der er ingen grund til at frygte, at Huawei udleverer brugerdata til den kinesiske regering, hævder en af selskabets europæiske topchefer.
14. maj 2019 kl. 13.29 | (5) | læs »Den amerikanske højesteret stadfæster søgsmål mod konkurrenceforvridende app-butik.
14. maj 2019 kl. 08.12 | læs »Premium
Google er på trapperne med næste generation af den personlige assistent, Google Assistant. “Det bliver svært for Apple at komme på omgangshøjde,” hedder det.
13. maj 2019 kl. 14.15 | læs »Premium
Televeteranen Peter Mægbæks nye bredbåndsudfordrer Fastspeed åbner i dag for kunder. Selskabet vil kun have et enkelt produkt på hylderne, som til gengæld bliver billigt. Vi "smider en prisbombe,' meddeler Fastspeed.
13. maj 2019 kl. 06.06 | læs »VW sætter sin eldrevne folkevogn til forsalg / Samsung på vej med den ’perfekte’ mobilskærm / Dells nyeste laptops er skræddersyede til virksomhederne
12. maj 2019 kl. 16.20 | læs »Premium
Interview: De danske politibetjente rundt om i landet er blevet udstyret med en smartphone, der nu får en ny bøde-app. Den kommer til at reducere behandlingstiden betragteligt med flere uger.
9. maj 2019 kl. 09.00 | læs »Tim Cook, Apples CEO, kom tirsdag på overraskende besøg i Florida. Han høstede et af dagens største bifald da han slog fast, at Apple og SAP er dedikeret til privatlivets fred. Computerworld var med.
8. maj 2019 kl. 09.35 | læs »Søgegiganten lancerer to prisstærke smartphones med avanceret software.
7. maj 2019 kl. 21.41 | (6) | læs »Samsung har endnu ikke meldt en lanceringsdato ud for den fadæse-ramte Galaxy Fold, der tidligere blev præsenteret som verdens første telefon med en foldbar skærm.
7. maj 2019 kl. 11.31 | læs »Et nyt asiatiske teleselskab med 300 millioner kunder kan blive realiteten, hvis en fusion mellem Telenor og Axiata Group bliver en realitet.
6. maj 2019 kl. 10.55 | læs »Premium
Telegiganten TDC har indgået en aftale med det jyske energi-selskab Eniig, og det åbner døren for at hundredetusindvis af midt- og nordjyder kan få adgang til teleprodukter fra TDC.
6. maj 2019 kl. 09.54 | læs »Investeringsrobotten June har fået tusindvis af danskere til at investere millioner via deres smartphone.
6. maj 2019 kl. 08.27 | læs »Premium
Vi tester Apples nyeste iPad Air og sammenligner den med Apple iPad Pro 10.5 – forskellene er små.
3. maj 2019 kl. 15.58 | læs »Flere spillere i den finansielle industri er i øjeblikket i dialog med Facebook om lanceringen et nyt betalingssystem, baseret på kryptovaluta, skriver et amerikansk medie.
3. maj 2019 kl. 12.09 | læs »
Kommende events
FutureLegal

FutureLegal giver dig viden og inspiration til at imødegå fremtiden for juridiske ydelser.

28. maj 2019 | Læs mere


Intelligent proces automatisering – et vigtigt værktøj til digitalisering

Med smart sammenkobling af de ‘dumme’ softwarerobotter, procestyrings-teknologi og avanceret machine learning, har du mulighed for at skabe selvlærende robotter, der er i stand til automatisk at forbedre sig. Teknologien hedder IPA - intelligent process automization. Kom og hør om anvendelsesmulighederne - og de fem teknologier, der ligger bag IPA.

28. maj 2019 | Læs mere


Microsoft Azure: Få det maksimale ud af din cloud-platform

Azure er en af de mest populære cloud-platforme, og Microsofts løsning rummer da også mange spændende muligheder og konkrete værktøjer, der kan hjælpe din virksomhed. Kom godt i gang med at udnytte Azure ved at deltage på dette formiddagsseminar.

06. juni 2019 | Læs mere

Premium
OnePlus 7 Pro til test: Nu er selskabet i stand til at banke mobilverdenens giganter
Det kinesiske selskab OnePlus vil ind i det fine selskab af topproducenter med OnePlus 7 Pro. Missionen er lykkedes.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
CIO Jesper Riis fra DSV: Sådan arbejder jeg med governance så omkostninger og kompleksitet kan begrænses
Der er dømt stram governance hos Jesper Riis, CIO for verdens femtestørste transportvirksomhed. Men det er samtidig en betingelse for innovationen slår han fast. Hør mere om ledelse, performancekultur og vision hos globale DSV med de danske rødder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Hvad gør du? Printsikkerhed er en trussel for din virksomhed!
Du tænker nok: Er printere virkelig så stort en sikkerhedstrussel? På mange måder ja, for i en tid med konstante angreb, er en printer et nemt og ofte overset mål. Blandt andet viser undersøgelsen i dette whitepaper, at der er 68% større sandsynlighed for at printere er kilden til en ekstern trussel eller brist, end der var i 2016, og hele 118% større sandsynlighed for sker internt. Med dette in mente er det overraskende, at kun 30% af de adspurgte it-professionelle anerkender at printere udgør en sikkerhedsrisiko. Læs dette whitepaper og bliv klar over hvad det er du skal være opmærksom på.