Computerworld har spurgt en række Top 100-deltagere, hvad dagens vigtigste pointe var for dem. Foto: Torben Klint

Deltagere på Top 100: Her er de vigtigste budskaber

Top 100 blev afviklet tidligere på ugen. Her var kåringer af dygtige it-virksomheder mikset med faglige indslag og oplæg. Computerworld spurgte et par deltagere, hvad dagens vigtigste lære var for dem.

Til dette års Top 100 var fremtidens kunde i fokus.

Lone Strøm fra Statens it og Michael Moesgaard fra Dong Energy fortalte blandt andet om deres forventninger til it-leverandører.

Men blandt talerne var også Deloitte-partner Kim Gerner, videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen og Jesper Ritsmer Stormholt, nordisk direktør for Google Enterprise.

Læs her, hvad tre deltagere tog med fra Top 100 som den vigtigste lære.

Galler: Top 100 2010

Vibeke Nymann, IFS Danmark
"Nu kommer jeg selv fra et ERP-hus, og det var meget godt at blive bekræftet i, at beslutningstagerne er CIO's. Det er også den erfaring, vi selv har gjort os, når vi implementerer ERP-løsninger, at det er ikke et it-spørgsmål. Det er et forretningsspørgsmål."
Henrik Andersen, direktør for E-boks
"Jeg tager det ikke som et sted, man skal lære noget, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg synes, at det er et godt lille netværksarrangement, og jeg synes, at det er en prisværdig indsats, Computerworld gør for at holde liv i, at der bliver fokuseret mere på nogen, der performer.

"Det har selvfølgelig lidt at gøre med, at vi ligger i en performanceliga, der vandt sidste år, så derfor synes vi selvfølgelig, at det er lidt sjovt. Det er vel det."


Gutzon David Børglum, IBM Danmark
"Det må nok være Google. Selvom folk går rundt og fortæller, at cloud bare er gammel vin på nye flasker, så tror de på det. Og Jørgen Bardentfleth sagde også, da han modtog prisen, at de satser benhårdt på det."

"Så der er nogle leverandører og software-udbydere, som siger, at det er noget, der er kommet for at blive. Men for eksempel Michael Moesgaard fra Dong roste det ikke til skyerne. Så det er jo interessant, fordi det kommer på et tidspunkt."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Mystikken breder sig om pludselig fyring af Waoo-topchef efter alvorlige beskyldninger: Selskabet er fuldkomment tavst
Mystikken breder sig om årsagen til, at Waoo med øjeblikkelig virkning har fyret topchef Jørgen Stensgaard. Spørgsmålene hober sig op, men der er total tavshed hos Waoo og selskabets bestyrelse, der ikke vil stille op til interview. Her er hvad, vi ved.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan vinder du større anerkendelse for din sikkerhedsindsats
De fleste IT-sikkerhedsansvarlige oplever undertiden, at topledelsen ikke helt forstår og anerkender de kritiske cybersikkerhedsorienterede udfordringer, virksomheden skal håndtere. Ja, man fornemmer måske endda, at situationens alvor slet ikke trænger igennem på direktionsgangen.