Artikel top billede

Conscia er kåret som årets Top-100 vinder. Salgsdirektør Christian Hjortgaard fik overrakt beviset af Computerworlds chefredaktør Line Ørskov (til højre) og administrerende direktør Søren Queitsch, IDG Danmark (længst til venstre). Foto: Torben Klint

Her er Danmarks dygtigste it-virksomhed 2010

Vinderen af årets Top 100 er netop blevet offentliggjort i festlige omgivelser i hjertet af København.

Conscia.  

Det er navnet på vinderen af årets Top 100, hvor regnskaber fra 330 it-virksomheder - alle med en omsætning på over tyve millioner kroner - er blevet sammenlignet. 

Conscia leverer komplekse netværksløsninger og forøgede i regnskabsåret 08/09 sin omsætning med 40 millioner kroner til knap 140 millioner kroner. Ligesom resultatet før skat steg med små tre millioner kroner. 

Ifølge administrerende direktør Mogens Bransholm sker det som en direkte følge af en række nye produkter, Cisco har lanceret til datacentre. 

Hele trenden med konsolidering af datacentre med optimering af strømforbrug og sikkerhed er de fakta, der betyder, at væksten har kunne stige så markant, forklarer Mogens Bransholm. 

8.000 bærbare hos Danske Bank

Hos Danske Bank har man valgt Conscia, fordi selskabet ud over unified communications, borderless med videre har valgt at specialisere sig inden for netop datacenter-teknologier. 

Således har Conscia opbygget et datacenter-setup på Ciscos teknologi til banken. 

Centret lagrer BI-data og eksempelvis voice recording med videre, forklarer first vice president Tom Søderholm fra Danske Bank. 

Samtidig har Conscia til bankens 8.000 bærbare pc'er produceret et trådløst setup, der bruges i både ind- og udland og består af cirka 500 accesspunkter. 

Det tæller også en såkaldt gæsteportal, hvor eksterne konsulenter og andre på besøg hos banken på sikker vis kan hente data fra deres organisationer. 

"Vi stiller høje krav og er ret hysteriske med sikkerheden," siger Tom Søderholm og fortæller, at Conscias opgaver for banken ligger inden for "vitale områder". 

Tom Søderholm oplever, at Conscia altid stiller med kvalificerede folk, der ikke vil oversælge løsninger, men forstår kundens ståsted og behov. 

"De forstår at balancere de opgaver, vi står over for," siger Tom Søderholm og forklarer, at man ikke får kastet overflødig sikkerhed i hovedet, men omvendt bliver udfordret på en række områder af selskabets medarbejdere. 

Du kan læse mere om årets virksomheder på Top 100-sitet.

Metoden

Firmaerne i Top 100-undersøgelsen bliver rangeret på baggrund af deres score på fire udvalgte målepunkter:

- Vækst i omsætning.
- Afkastningsgrad.
- Overskudsgrad.
- Effektivitetsgrad defineret som resultat af primær drift per ansat. 

Du kan læse meget mere om vinderen, Conscia, i Top 100-magasinet, der udkommer på fredag.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere