Conscia er kåret som årets Top-100 vinder. Salgsdirektør Christian Hjortgaard fik overrakt beviset af Computerworlds chefredaktør Line Ørskov (til højre) og administrerende direktør Søren Queitsch, IDG Danmark (længst til venstre). Foto: Torben Klint

Her er Danmarks dygtigste it-virksomhed 2010

Vinderen af årets Top 100 er netop blevet offentliggjort i festlige omgivelser i hjertet af København.

Conscia.  

Det er navnet på vinderen af årets Top 100, hvor regnskaber fra 330 it-virksomheder - alle med en omsætning på over tyve millioner kroner - er blevet sammenlignet. 

Conscia leverer komplekse netværksløsninger og forøgede i regnskabsåret 08/09 sin omsætning med 40 millioner kroner til knap 140 millioner kroner. Ligesom resultatet før skat steg med små tre millioner kroner. 

Ifølge administrerende direktør Mogens Bransholm sker det som en direkte følge af en række nye produkter, Cisco har lanceret til datacentre. 

Hele trenden med konsolidering af datacentre med optimering af strømforbrug og sikkerhed er de fakta, der betyder, at væksten har kunne stige så markant, forklarer Mogens Bransholm. 

8.000 bærbare hos Danske Bank
Hos Danske Bank har man valgt Conscia, fordi selskabet ud over unified communications, borderless med videre har valgt at specialisere sig inden for netop datacenter-teknologier. 

Således har Conscia opbygget et datacenter-setup på Ciscos teknologi til banken. 

Centret lagrer BI-data og eksempelvis voice recording med videre, forklarer first vice president Tom Søderholm fra Danske Bank. 

Samtidig har Conscia til bankens 8.000 bærbare pc'er produceret et trådløst setup, der bruges i både ind- og udland og består af cirka 500 accesspunkter. 

Det tæller også en såkaldt gæsteportal, hvor eksterne konsulenter og andre på besøg hos banken på sikker vis kan hente data fra deres organisationer. 

"Vi stiller høje krav og er ret hysteriske med sikkerheden," siger Tom Søderholm og fortæller, at Conscias opgaver for banken ligger inden for "vitale områder". 

Tom Søderholm oplever, at Conscia altid stiller med kvalificerede folk, der ikke vil oversælge løsninger, men forstår kundens ståsted og behov. 

"De forstår at balancere de opgaver, vi står over for," siger Tom Søderholm og forklarer, at man ikke får kastet overflødig sikkerhed i hovedet, men omvendt bliver udfordret på en række områder af selskabets medarbejdere. 

Du kan læse mere om årets virksomheder på Top 100-sitet.

Metoden
Firmaerne i Top 100-undersøgelsen bliver rangeret på baggrund af deres score på fire udvalgte målepunkter:

- Vækst i omsætning.
- Afkastningsgrad.
- Overskudsgrad.
- Effektivitetsgrad defineret som resultat af primær drift per ansat. 

Du kan læse meget mere om vinderen, Conscia, i Top 100-magasinet, der udkommer på fredag.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Et af Danmarks største advokathuse har kulegravet Waoo-direktør Jørgen Stensgaards forhold op til hans fyring
Et af Danmarks største advokat-firmaer har i efteråret i al hemmelighed gennemgået Waoo-direktør Jørgen Stensgaards forhold, som første til hans pludselige fyring fra stillingen som topchef i Waao.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Minimér spildtid og understøt det nye arbejdsliv med effektive videomøder
Under nedlukningen i foråret 2020 vænnede dine medarbejdere sig til at mødes via Microsoft Teams. Men mange blev frustrerede over at vende tilbage til kontoret og opdage, at dette – nu helt essentielle! – møderedskab ikke fungerede særligt godt sammen videoudstyret i mødelokalerne. Nu bygger en ny løsning endelig bro mellem Teams og verdens nok mest udbredte og velfungerende løsning til professionelle videomøder – Cisco Webex. Det kan du læse mere om i denne korte og præcise gennemgang af løsning og muligheder fra NetDesign.