Artikel top billede

(Foto: © Hartmann Studios Inc /)

Overblik: Oracles fremtid - med ny chef og nyt fokus

Overblik: Oracles Larry Ellison benyttede sig af selskabets store Open World-konference til at udstikke fremtidens kurs for selskabet. Se her, hvor Oracle skal hen i det kommende år.

San Francisco, USA: Der er som altid noget i gære i Oracle.

Er der én ting, som man absolut ikke kan beskylde det store selskab for, så er det at stå stille.

Oracle - med topchef, stifter og ultramilliadær Larry Ellison i spidsen - er altid i gang med at forandre sig, og det var da også noget, der afspejlede den netop overståede Open World-konference.

Her fik selskabets nye co-direktør, den netop afgåede HP-topchef Mark Hurd, en varm velkomst. Det gjorde cloud også.

Computerworld var med på konferencen.

Få overblikket over konferencen ved at klikke på hver enkelt artikel herunder.


Oracle erkender problem med virtualiserings-licenser
Bøvl med licenser til virtualiserede miljøer er en problemstilling, som Oracle snildt har hørt om før. Men har firmaet egentlig tænkt sig at gøre noget for at imødekomme kunderne?


Kritik: Oracle har hyklerisk cloud-strategi
Først var det 'latterligt.' Så var det for svært at tjene penge på. Og nu er det pludselig fremtiden. Larry Ellison flakkende meninger om cloud vækker hård kritik. Hvad vil selskabet egentlig?


Oracle får svært ved at bryde ind på cloud-markedet
Oracle får svært ved at presse sig ind på cloud-markedet. Se hvorfor her.


Mark Hurd - kunsten at skifte loyalitet på to uger
Portræt: Oracles nye co-direktør, Mark Hurd, fik en varm debut på Oracles Open World-konference efter HP-fyring. Men har han, hvad der skal til for at afløse Larry Ellison som topchef i Oracle?


Sådan styrer Oracle sine mange milliard-opkøb
Oracle har på fem år fået 50.000 nye medarbejdere, efter selskabet har investeret over 200 milliarder kroner i nye selskaber. Læs her, hvordan Oracle griber integrationen af de mange nyindkøb an.


VMware: Oracle er en virtualiserings-showstopper
En af de største showstoppere for at hive et virtualiseringsprojekt helt i land er Oracle-licenser ifølge virtualiseringsfirmaet VMware. Samtidig roser VMware en af ærkerivalernes udvikling.


Oracles maraton-projekt klar inden årets udgang
Opkøb og udvikling for milliarder når sit klimaks omkring nytår, når Oracles Fusion Applications efter fem seje år er klar til lancering.


Oracle stopper dataskyen ned i én stor kasse
Oracle fortsætter med at pumpe færdigkonfigurerede powermaskiner ud til kunderne. Nu er selskabet klar med en færdigsyet cloud-løsning i én maskine.


Knas i kulissen mellem HP og Oracle på Open World
Festen fusede ud ved åbningen af Oracles Open World, hvor der var kold luft mellem et af it-giganternes mest trofaste kærestepar.


Ny Oracle-chefs store opgave: At ælte nyt liv i Fusion
ComputerViews: Efter fem år og opkøb for mere end 30 milliarder dollar venter verden stadig på realiseringen af Oracles Fusion-vision.


Danskere gider ikke se Larry Ellison på Open World
Flere danskere på Open World-konferencen er ligeglade med, hvad Oracle-boss Larry Ellison og andre it-superstjerner har på hjerte. De vil hellere fordybe sig i branchespecifikke detaljer og drikke øl.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere