Artikel top billede

Her er Microsofts apps-planer for Windows Phone 7

Microsofts kommende Windows Phone 7 bliver afhængig af udviklere, der vil udvikle apps via Microsofts udviklerportal. Men det kommer til at ske efter en bestemt plan. Se den her.

Læs også:

Nu kommer afgørelsens time for Nokia og Microsoft

Sådan har Microsoft testet Windows Phone platform

Sådan skal Windows Phone få Microsoft ind i kampen

Her er de danske planer for Windows Phone 7

Computerworld News Service: Microsoft har planer om gradvist at indføre et begrænset antal applikationer til Windows Phone 7 med start fra den officielle afsløring af de første håndsæt i næste uge.

Ved at begynde i det små ønsker Microsoft i første omgang at give forrang til de hurtigste udviklere og derefter langsomt øge antallet af Windows Phone-applikationer, som vil blive accepteret.

Dernæst skal hele rækken af selvbetjenings-funktioner til indsendelse af apps online aktiveres.

Først penge til februar

Men selv de første udviklere kommer ikke til at høste betalinger før februar, afsløres det.

Udviklerportalen har fået den helt store tur - i hvert fald hvis man sammenligner med det, der var tilgængelig for tidligere Windows Mobile-applikationer.

Det gælder både i forhold til automatiserede selvbetjeningsprocesser, som udviklerne kan bruge direkte, og i forhold til backend-systemerne.

"Vi kommer til at være meget velovervejede i vores udrulning af Windows Marketplace," skriver senior director Todd Brix fra Windows Phone Product Management hos Microsoft i et blogindlæg mandag.

"Vi begynder her på noget helt nyt, og vi ønsker at gøre det til en god oplevelse for udviklerne, selv hvis vi hen ad vejen er nødt til at file nogle få knaster bag kulisserne," skriver Brix.

Rekruttering er afgørende

Det er helt afgørende at få rekrutteret Windows- og Windows Mobile-udviklere til det nye mobilstyresystem for Microsofts ambitioner om at vende den nedadgående udvikling for sin andel af mobilmarkedet. Det kan du læse mere om her.

Strategien inkluderer at lade eksisterende Windows-programmører bruge stort set alle deres eksisterende talenter og Microsofts udviklingsværktøjer til at skabe avancerede og sofistikerede applikationer og spil til Windows Phone 7.

Helt fra begyndelsen har Microsoft fokuseret på at skabe solid og pålidelig kode for både styresystemet og de tilhørende udviklingsværktøjer og på at fremme udviklingen af rige applikationer, der udnytter touch-grænsefladen.

Virksomheden tilbyder udvalgte udviklere og uafhængige softwareleverandører finansielle incitamenter i form af kontanter, hjælp til udviklingsomkostninger eller omsætningsgarantier i bytte for at stå klar med applikationer til lanceringen af Windows Phone 7.

Læs også:

Nu kommer afgørelsens time for Nokia og Microsoft

Sådan har Microsoft testet Windows Phone platform

Sådan skal Windows Phone få Microsoft ind i kampen

Oversat af Thomas Bøndergaard




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere