Artikel top billede

(Foto: Mikael Rieck freelance)

Microsoft og Adobe drøfter mulig fusion

Microsoft og Adobe overvejer muligheden for at fusionere de to selskaber. Målet er at ramme især én hovedfjende, der efter de to selskabers mening har haft alt for stor fremgang på det seneste.

Microsoft og Adobe drøfter muligheden for, at Microsoft overtager Adobe.

De to selskaber har ellers i mange år været konkurrenter på markedet for desktop-software, men det skal være slut nu.

Sådan lød signalerne, efter topcheferne for de to selskaber, Microsofts Steve Ballmer og Adobes Shantanu Narayen - fornylig mødtes for at drøfte øget samarbejde - og altså herunder muligheden for en endelig fusion mellem de to selskaber.

Microsoft og Adobe har nemlig en fælles fjende, som de begge gerne vil stække: Apple.

Drastiske midler

Efter de to topchefers møde har Steve Ballmer og Shantanu Narayen haft travlt med at nedtone muligheden for, at drøftelserne vitterligt vil føre til et opkøb - i hvert fald ikke inden for en overskuelig fremtid.

Men alene det, at Microsoft drister sig til åbent at nævne muligheden for at købe Adobe understreger, at Microsoft er klar til at trække blankt og ty til drastiske midler i selskabets bestræbelser på at komme på omgangshøjde med Apples enorme succes med iPhone og iPad.

Både Steve Ballmer og Shantanu Narayen betegner drøftelserne som del af en længere møderække mellem de to selskaber, hvor de diskuterer alverdens muligheder for øget samarbejde.

Adobe har fornylig været i åben krig med Apple. Det skete efter, at Apples Steve Jobs langede voldsomt ud efter Adobes Flash. Det kan du læse mere om her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere