Download 10 smarte og gratis programmer

Fjernstyr vennernes computere, få din pc til at starte hurtigt op og få automatisk rettet fejl i Windows. Her er 10 smarte programmer, som du kan downloade gratis.

Der er ikke noget mere fantastisk end et gratis program, der giver computeren nye, smarte funktioner og gør din hverdag lettere og sjovere.

Vi har samlet 10 programmer, som ikke koster en krone, og som er lige til at downloade til din pc.

1. Sådan fjernstyrer du vennernes computere

Hvis du er udpeget som it-supporter af dine venner og familie, vil du elske det gratis program TeamViewer. Det gør dig i stand til at fjernstyre og yde support på computere, mens du sidder foran din egen pc.
Læs mere og download her

2. Gratis program giver dig opstart i verdensklasse

Soluto får din pc til at boote markant hurtigere ved at flytte massevis af applikationer ud af boot-processen. Det er både gratis og smart.
Læs mere og download her

3. Installér en automatisk fejlretter

Er der en læge til stede? Microsofts Fix It Center er en mellemting mellem en læge og et gør det selv-værksted - bortset fra at her skal du ikke selv gøre noget.
Læs mere og download her

4. Hold styr på harddisken ganske gratis

Med Easeus Partition Master kan du foretage alverdens praktiske tricks med din harddisk. Og så er det både nemt og gratis.
Læs mere og download her

5. Sådan lukker du alle vinduer i ét hug

Hvis du er typen, der altid har masser af vinduer åbne, vil du elske programmet Close All Windows. For det smækker samtlige vinduer i på en gang.
Læs mere og download her

6. Tryl PDF-fil om til Word-fil

Står du med en PDF-fil, som du gerne vil have konverteret til en Word-fil? Så prøv det her gratis program, der er nemt at gå til.
Læs mere og download her

7. Få bedre sikkerhed med en softwareinspektør

Hvis du vil være sikker på, at dine programmer altid er opdaterede og friske, så hent din personlige softwareinspektør. Han er gratis og er selv blevet opdateret for nylig.
Læs mere og download her

8. Se film mens du arbejder

Vil du have YouTube-videoer kørende oppe i hjørnet på din skærm eller måske se en film, mens du arbejder? Så kan det sagtens lade sig gøre med det her gratis program.
Læs mere og download her

9. Her er gratis vellyd lige som du vil have den

Med programmet Audacity kan du gratis optage og redigere musik og lyde, og det fås til en stribe styresystemer.
Læs mere og download her

10. Sådan holder du styr på flere tidszoner

Arbejder du sammen med folk, eller har du familie i andre tidszoner, som du tit kommunikerer med? Så kan du tilføje et ur til Windows, der altid viser, hvad klokken er hos dem.
Læs mere og download her




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere