Top 10: De bedste historier fra 2010

Lær at fuske med din IP-adresse, få vejvisning til grinagtige fotosider på nettet og lær redaktionens favoritprogrammer på mobilen at kende. Vi er klar med de mest populære guide-historier fra 2010.

Vi bringer hvert år adskillige guider og baggrundshistorier om alt fra lære at skyde bedre video med spejlreflekskameraet til at finde gratis film på nettet.

Men hvad er de største hit?

Få svaret i denne liste over de 10 historier, som er blevet læst mest det seneste år:

1. Sådan fusker du med din IP-adresse

Giv din computer en udenlandsk IP-adresse og få adgang til enorme mængder underholdning som film, tv-serier og internetradio. Her er den hemmelige opskrift på at ændre din IP.
Læs mere her

2. Her får du gratis film på nettet

Hvis du kender de rigtige websider, kan du se film gratis på nettet - ganske lovligt. Vi viser vej til en lille håndfuld tjenester.
Læs mere her

3. Her er fem sjove og absurde fotosider

Det er nogle gange foruroligende, hvad man kan finde på nettet. Vi har samlet fem hjemmesider, der er fyldt med sjove og absurde fotos. Giv dine lattermuskler motion her.
Læs mere her

4. Her er redaktionens favoritter på mobilen

Android-mobiler vælter frem i øjeblikket, og med dem følger massevis af gratis og geniale programmer. Vi har samlet vores favoritter, som er klar til download.
Læs mere her

5. Sådan bliver din næste bærbar

Hurtigere, mindre, men med bedre batterilevetid og indbygget mobilt bredbånd. Fremtidens bærbare er netop blevet vist frem på CES-messen i Las Vegas, og du kan se de nyeste tendenser her.
Læs mere her

6. Her får du Office 2010 billigst

Det kan være sin sag at finde den billigste måde at anskaffe Microsoft Office på. Her giver vi et overblik over dine muligheder.
Læs mere her

7. Så lam er Facebook

Det er de mest utrolige og mærkværdige ting, som skrives på Facebook. En webside har sat sig for at indsamle alle de lamme statusopdateringer - og du kan se de værste eksempler her.
Læs mere her

8. 10 ting som Android gør bedre end iPhone

Siden Googles styresystem Android blev introduceret i 2008, er det bare gået fremad, og i dag er der mange ting, som Android gør bedre end iPhone OS. Se dem her.
Læs mere her

9. Her er Photoshops nye snydetricks

Photoshop er klar i version CS5, og der er massevis af forbedringer i verdens mest avancerede program til billedbehandling. Vi er parat med de nyeste finter og snydetricks i Photoshop CS5.
Læs mere her

10. Download fem seje apps til din Google-mobil

Vi har samlet fem glimrende og gratis apps, som du kan fodre din Google-mobil med. Download dem her.
Læs mere her




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere