Her er et vaskeægte YouTube-hit

Hvad skal der til, før du får et gigantisk hit på YouTube? Du skal gøre ligesom gutterne bag Old Spice...Se den utrolige reklamefilm og parodierne her.

Old Spice er ikke særligt sejt at bruge, medmindre du holder af 1970'er-nostalgi og gerne vil dufte som din bedstefar.

Eller sådan var det i hvert fald indtil for nylig. For Old Spice søsatte en supertjekket reklamekampagne, der skulle få gang i salget af body wash - selv om navnet ikke lugtede helt moderne.

Videoerne om Old Spice blev hurtigt virale, det vil sige, at de blev spredt på nettet via sociale medier af brugere, der anbefalede dem til vennerne. Hurtigt havde flere millioner set reklamefilmene på YouTube, og der begyndte at dukke parodier op.

Samtidig steg salget af Old Spice body wash, og ifølge Mashable.com var det med over 100 procent.

Og hvad skal der så til for at blive et hit? Jo, du skal kort fortalt skabe noget, der ikke er set før, og som teknologisk set imponerer. Her er først den originale og stærkt kreative reklamefilm, der er set over 23 millioner gange på YouTube, og herunder følger to glimrende parodier:

Børneprogrammet Sesame Street udnyttede den store opmærksomhed omkring Old Spice til at producere en såkaldt spoof, der parodierer originalen. Ganske godt tænkt og udført:

Også den britiske The Sun har brugt skabelonen fra den originale Old Spice-reklamefilm til at skabe opmærksomhed omkring 40 års jubilæet for avisens side 3-pige, The Suns pendant til Ekstra Bladets side 9-pige. I denne parodi på Old Spice har en afklædt kvinde hovedrollen, og det har nok ikke gjort filmen mindre populær. I skrivende stund er denne video set 1,8 millioner gange på YouTube.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere