Her er årets 10 allerbedste tips!

Vi har i løbet af 2010 bragt hundredvis af tips og tricks. Her er de 10 bedste fra året, der gik.

Tips og tricks er altid populære, men nogle finter er mere interessante end andre. Vi har samlet de 10 mest læste tips og tricks fra året, der gik:

1. Gratis program giver dig opstart i verdensklasse

Soluto får din pc til at boote markant hurtigere ved at flytte massevis af applikationer ud af boot-processen. Lær at bruge det smarte program, som ikke koster en krone.
Læs mere her

2. Sådan tuner du dit fladskærms-tv

Alle kan kalibrere deres fladskærms-tv - og det kan i den grad betale sig. Mange halverer strømforbruget samtidig med, at billedet bliver langt bedre.
Læs mere her

3. 10 dimser der driver vennerne til vanvid

Tag fusen på venner og fjender med disse djævelske dimser - men brug dem på eget ansvar. Og husk at practical jokes altid er sjovest, når "offeret" griner med. Vi hæfter ikke for pludselige afskedigelser, skilsmisser og brækkede lemmer...
Læs mere her

4. Download 10 smarte og gratis programmer

Fjernstyr vennernes computere, få din pc til at starte hurtigt op og få automatisk rettet fejl i Windows. Her er 10 smarte programmer, som du kan downloade gratis.
Læs mere her

5. Sådan får du mest ud af batteriet på din bærbare

Batterierne i den bærbare lever sjældent op til forventningerne, men det er ikke altid batteriernes skyld. Se her hvordan du får mest muligt ud af dine batterier.
Læs mere her

6. Sådan leger du Gud i Windows 7

Med det her tip får du i et enkelt vindue fuld kontrol over indstillingerne i Windows 7. Du vil opdage muligheder, du ikke anede eksisterede. Se her hvordan du aktiverer godmode i Windows 7.
Læs mere her

7. Installer en automatisk fejlretter

Er der en læge til stede? Microsofts Fix It Center er en mellemting mellem en læge og et gør det selv-værksted - bortset fra at her skal du ikke selv gøre noget.
Læs mere her

8. Prøv 12 tips til Windows

Med de her 12 tips til Windows kan du lege gud, arbejde hurtigere og holde uvedkommende væk fra dine vigtige filer. Prøv selv.
Læs mere her

9. Sådan fjernstyrer du vennernes computere

Hvis du er udpeget som it-supporter af dine venner og familie, så vil du elsker det her gratis program. Det gør dig i stand til at fjernstyre og yde support på computere, mens du sidder foran din egen pc.
Læs mere her

10. Med gratis software får du mediecenter i stuen

Du behøver ikke være nørd eller have en dyr fladskærm for at få internet og videofiler til at flyde sammen i stuen. Boxee gør det hårde arbejde for dig, og du kan prøve mediecenter-softwaren her.
Læs mere her




IT-JOB

Dynamicweb Software A/S

Partner Solution Architect

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Testmanager med agilt mindset

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Data specialist med Power BI-kompetencer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere