Artikel top billede

SKI udbyder it-konsulent-aftale til en milliard

Op mod en milliard kroner er på spil på it-konsulentydelser til rådgivning af offentlige myndigheder i et nyt SKI-udbud.

Statens og Kommunernes Indkøbs Service (SKI) efterlyser tilbud fra it-konsulenter til rammeaftale til en samlet værdi mellem 600 millioner kroner og en milliard kroner eksklusiv moms.
 
Den kommende rammeaftale indeholder konsulentbistand inden for forretningsorienteret rådgivning omkring digitalisering og effektivisering, over ekspertassistance inden for arkitektur og sikkerhed.
 
Derudover vil der i rammeaftalen være til vikarlignende administrative ydelser og uvildig rådgivning inden for kopi og print.
 
Kontraktens varighed vil strække sig fra 1. maj 2011 til 30. april 2013 med mulighed for forlængelse op til to gange af 12 måneder.
 
Opdeling i flere delaftale
SKI-udbuddet er opdelt i fem delaftaler.
 
Det drejer sig om strategi, it-arkitektur, it-løsninger, it-drift samt kopi og print.
 
På de specifikke it-løsninger søger SKI ifølge EU-udbuddet efter "konsulentydelser indenfor såvel licencierbare som open source løsninger, inklusive administration og nødvendig forvaltning af it-løsninger."
 
Fristen for it-konsulenter til at få del af udbuddet udløber den 6. december klokken 09:00, og der kan maksimalt være 103 selskaber i den planlagte rammeaftale med benævnelsen rammekontrakt 02.15. 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere