Artikel top billede

WikiLeaks-stifter sender The Guardian i sort

Et online-interview med WikiLeaks-stifteren Julian Assange er i første omgang aflyst på grund af tekniske problemer, der tilsyneladende forfølger Assange.

Man skulle næsten tro, at netnedbrud forfølger WikiLeaks-stifter Julian Assange, der sparkede gang i det omstridte whistleblowersite WikiLeaks i december 2006. 

For først blev adgangen til WikiLeaks' domæne lukket tidligere i dag. 

Og nu er nyhedssitet The Guardian brændt sammen og gået i sort, efter Julian Assange klokken 14 skulle have givet læserne svar på baggrunden for sladresitets seneste afsløringer af en kvart million dokumenter fra amerikanske diplomater overalt på kloden.
 
Kan jeg få et job hos WikiLeaks?
Online-interviewet med The Guardian er derfor næppe synligt for de mange interesserede, der allerede før klokken 14 havde stillet et hav af spørgsmål til Julian Assange.
 
Spørgsmålene lyder på alt fra, hvorfor han kæmper sådan en indædt kamp for ytringsfriheden? Om WikiLeaks står og falder med hans ledelse? Og hvorfor den kvarte million dokumenter bliver publiceret drypvis frem for at blive uploadet én gang for alle, som det også var tilfældet med Wikileaks' krigsdokumenterne fra Irak-krigen?
 
Andre debattører vil gerne vide, om det er muligt at få et job hos Wikileaks.
 
Flimrer efter 14
Nedetiden var værst lige omkring klokken 14, da Julian Assange skulle optræde live på avisens hjemmeside, men nu er der sporadiske huller til at komme ind til artiklen

Det har utvivlsomt samtidig hjulpet, at The Guardian klokken 14:15 har fjernet muligheden for at kommentere på artiklen.
 
Men uden kommentarerne må debattørerne og læserne væbne sig med tålmodighed, inden de kan få svar på de hundredvis af spørgsmål, som den britiske avis er blevet bombarderet med.




IT-JOB

Infomedia A/S

Head of IT Operations

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere