Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

"Jeg kan ikke sige mere end det, der står på vores hjemmeside omkring den her aftale," siger administrerende direktør Anders B. Christjansen fra Waoo. (Foto: Billedet er beskyttet af Ophavsretsloven §1 / © 2010 Photographer Peter Nørby · All Rights Reserved / Fotograf Peter Nørby)

Waoo er tavs efter salg af fiberkunder til TDC

Fiberudbyderen Waoo har solgt en række af sine kunder til TDC, og samtidig har udbyderen givet sig selv mundkurv på.

Inden 31. maj overgår kunderne hos Dansk Bredbånd og Smile Content i TDC's fibernet til FastTV.
 
Det gør de, fordi Waoo, der ejer de to udbydere, 3. december solgte kunderne til TDC, som ejer FastTV.
 
En af de kunder, der skifter fra Dansk Bredbånd til FastTV, er 66-årige Andreas Szekacs fra Birkerød. Han er utilfreds med, at han skal skifte, fordi han derfor bliver nødt til at give afkald på det ene af sine to telefonnumre. 

Mundkurv

Waoo har dog ingen kommentarer til sagen. Fiberudbyderen har nemlig givet sig selv mundkurv på som et led i aftalen med TDC.
 
"Jeg kan ikke sige mere end det, der står på vores hjemmeside omkring den her aftale," siger administrerende direktør Anders B. Christjansen fra Waoo.
 
På Waoos hjemmeside står der, at udbyderen har solgt kunderne for at få penge i kassen, og at kunderne vil blive håndteret på en "god og forsvarlig måde hos TDC".
 
Tidligere har Waoo-direktøren været kritisk over for de priser, som TDC tilbyder til fremmede udbydere i TDC's fibernet. Det er dog heller ikke noget, som han ønsker at kommentere.
 
"I denne sammenhæng kan jeg ikke udtale mig om andet end det, der står på vores hjemmeside," gentager Anders B. Christjansen. 
 
Blogger beskriver forløb
Ifølge bloggeren Thomas Christensen har det været et led i Waoos aftale med TDC, at Waoo ikke informerer kunderne hos Smile Content og Dansk Bredbånd om, at de kan fortsætte i Waoo-regi.
 
TDC har i 2010 forhandlet med udbyderne i TDC's fibernet om den fremtidige pris for at leje sig ind i nettet. Her blev den gamle fiberudbyder Smile Content ifølge Thomas Christensen stillet dårlige lejeaftaler i udsigt.
 
"TDC Fibernet introducerede nogle urimelige afregningsregler for den del af Waoo's kunder, der i sin tid tegnede abonnement hos Smile Content," skriver Thomas Christensen på sin blog.
 
Det var ifølge ham på den baggrund, at Waoo valgte at sælge kunderne fra.
 
Computerworld har tidligere talt med TDC omkring de priser, som selskabet tager for, at fremmede udbydere kan leje sig ind i fibernettet. Dengang lød svaret fra TDC, at det var nødvendigt at hæve priserne i fibernettet for at kunne tjene på det.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere