Artikel top billede

(Foto: Simon Knudsen)

TDC-direktør scorer 110 millioner kroner

TDC's finansdirektør, Jesper Ovesen, som netop er stoppet, har i alt tjent 110 millioner på blot tre år.

TDC's netop afgåede finansdirektør, Jesper Ovesen, har ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten scoret ikke mindre end 110 millioner kroner i de seneste 40 måneder.

Det svarer til en samlet indtjening på mere end 90.000 kroner hver eneste dag.

Med denne indtjening overgår Jesper Ovesen ifølge avisen selskabets tidligere topchef Henning Dyremose, der ellers blev kritiseret for sin særdeles lukrative lønpakke i forbindelse med salget af TDC i 2006.

Morgenavisen Jyllands-Posten skriver, at det især er et særligt investeringsprogram til udvalgte TDC-chefer, der har sikret Jesper Ovesen det store beløb.

Jesper Ovesen stoppede fornylig som finansdirektør i TDC. Det kan du læse mere om her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere