Quicken på dansk

Et af verdens mest solgte økonomiprogrammer foreligger nu på dansk - både til privatpersoner og mindre virksomheder

Indhold

Af Martin Jørgensen

12. november 1998: Privatøkonomiprogrammet Quicken fra amerikanske Intuit er nu blevet oversat til dansk. Det er det danske firma SoftNordic, der har udsendt det meget populære program i en dansk udgave.

Quicken indeholder alt hvad mans skal bruge til at føre privateregnskabet - og lidt til. Programmet hjælper med at skabe overblik over indtægter og udgifter samt lave bugetter og lånsimuleringer, så man kan beregne sin ydelse. I den udbyggede Pro udgave kan man blandt andet også lave momsregnskaber. Helt i den amerikanske ånd kan man også registrere sine værdipapirer og investeringer og følge deres udvikling i programmet.

Og netop den amerikanske ånd har været en af årsagerne til at de populære, amerikanske økonomiprogrammer som Quicken og Microsoft Money har haft svært ved at komme ind på det danske marked. Der er nemlig ikke blot tale om en oversættelse, når programmerne skal tilpasses de danske forhold. Der er stor forskel på hvordan danskere og danske myndigheder håndterer økonomien i forhold til amerikanerne. SoftNordic har nu taget skridtet.

Programmet leveres med tre måneders gratis Internet-adgang og kan downloades og betales via Internet eller købes i butikkerne. Programmet fås i en udgave til privatpersoner samt en Pro udgave til mindre erhvervsvirksomheder. Prisen er henholdsvis 499,- og 875,- inkl. moms.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.