Test: Lækker bærbar med lav vægt og atletisk rygrad

Acer er ikke kendt for at være Apple-lækker, men Aspire S7 imponerer alligevel. Kombinationen af Gorilla Glass, aluminium og et slankt design er velvalgt, og så har computeren også atletiske evner.

Anmeldelse: Acer Aspire S7 er en bærbar, som skiller sig ud fra mængden - på den positive måde. 

Den 13 tommer store ultrabook er nemlig lidt af en frækkert med sit mælkehvide og særdeles slanke design.

Det seneste halve år har vi set rigtig mange Windows 8-bærbare, som har forsøgt at forene touchskærme og bærbare computere, eksempelvis Sony Vaio Duo 11 og Dell XPS Duo 12.

Nogle har haft mere held end andre, men det har ikke skortet på kreativiteten.

Tænk på Lenovo Yoga 13, hvor skærmen kan foldes hele vejen rundt til bagsiden, eller HP Envy X2 samt Acers egen W510, hvor skærm og tastatur kan skilles ad.

Topmodellen Acer Aspire S7 er ikke helt så fleksibel, men den kan alligevel lidt tricks. Touchskærmen kan nemlig vippes hele vejen tilbage, så den rammer fladt ned på bordet. Den kan altså ikke nå helt om og 'ramme sig selv i nakken'.

Det er derfor lidt svært at se, hvor brugbar den atletiske ryggrad på Acer Aspire S7 egentlig er. For hvor ofte har du behov for at lægge skærmen fladt ned?

Stærkt skærmhængsel

Efterhånden har Acer produceret ultrabooks i et par år, og bærbar-producenten har virkelig lært af sine fejl.

På de første modeller var skærmhængslet et af de svage punkter.

Skærmen på en ultrabook er nemlig virkelig tynd, og derfor kræver det et solidt hængsel, hvis den ikke skal vippe for meget alt for let.

Det har Acer løst på S7'eren på en rigtig smart måde.

I takt med at skærmen gøres klar til brug og foldes op, så strammer hængslet til.

Det fungerer rigtig godt, og skærmen er derfor stabil i den ideelle arbejdsposition. Stor ros til Acer for at fået styr på denne ikke uvæsentlige detalje.

En lille småirriterende ting er dog, at det kan være svært at åbne låget/skærmen, medmindre du placerer fingrene lige midt for.

Låget er nemlig lidt mindre end tastaturet, og derfor er det svært at få fingrene ind imellem de to dele.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Queue-it har håndteret en milliard brugere den seneste måned: "Det er en rimelig vild stigning - men platformen har på intet tidspunkt vaklet"
Aldrig før har danske Queue-it skulle håndtere så mange brugere i selskabet virtuelle køsystem. Men platformen har ikke vaklet på noget tidspunkt, fortæller medstifter Camilla Ley Valentin. Se hvordan selskabet har klaret den eksplosive tilgang af brugere.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.