Club Blah Blah smider stifter på porten

Investorerne i mobilselskabet Club Blah Blah har fyret direktør og stifter Henrik Friis, efter at selskabet har lidt under talrige, tekniske problemer.

Bestyrelsen for Club Blah Blah, et lille mobilselskab, der sælger taletid via internet, har fyret selskabets direktør og stifter, Henrik Friis.

Fyringen kommer efter Club Blah Blah har lidt under en række tekniske problemer, som gav store tab.

Ifølge bestyrelsesformand Peer Kølendorf er de tekniske problemer dog ikke direkte årsagen til fyringen.

- Men Henrik Friis har ydet et kolossalt stykke arbejde på grund af de mange problemer, og det har tæret meget på ham, siger Peer Kølendorf.

Henrik Friis var tidligere direktør i Sonofon og fik idéen til Club Blah Blah.

Han sidder også med en mindre aktiepost på ?under ti procent?, som bestyrelsesformand Peer Kølendorf udtrykker det. Det er endnu ikke aftalt, hvad der skal ske med aktieposten efter fyringen.

Resten af aktierne deler Peer Kølendorf, som er stifter af mobildistributøren Comitel, og Michael Moesgaard Andersen, som stiftede Andersen Management International og senere solgte selskabet til norske Merkantildata. De to har også skudt de foreløbig 11 millioner kroner i Club Blah Blah.

Han har sammen med Michael Moesgaard Andersen hyret Teddy Søgaard Pedersen til at stå i spidsen for Club Blah Blah, der har været direktør for forretnings- og produktudvikling i Telia Mobile.

Peer Kølendorf ser optimistisk på fremtiden trods tabet på 11,5 millioner kroner i 2001.

Han oplyser, at Club Blah Blah har fået mange nye kunder, siden de tekniske problemer blev løst ved, at leverandøren af mobiltelefoni, Sonofon, leverer afregningsdata i et nyt format. Han vil dog ikke ud med et kundetal, ligesom han afviser at komme med et bud på, hvor meget ny kapital Club Blah Blah har behov for.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere