Artikel top billede

Apple vil ikke stoppe: Nyt angreb på Samsung

Krigen mellem Apple og Samsung om patentkrænkelse og designtyveri blusser nu yderligere op.

Computerworld News Service: Apple har bekræftet, at virksomheden tidligere på ugen har sagsøgt Samsung ved Storbritanniens High Court of Justice.

Dette er det seneste træk i de to teknologigiganters fortsatte fejde, der drejer sig om patentkrænkelser og designtyveri i deres mobiltelefoner og tablet-pc'er.

Apple har ikke afsløret nogen yderligere informationer om søgsmålet. I juni sagsøgte Samsung Apple i High Court of Justices såkaldte Court of Chancery med anklagen, at Apple "krænker vores patenterede opfindelser inden for trådløs teknologi," lyder en udtalelse fra Samsung.

Samsung bekræftede onsdag, at den koreanske virksomhed også indgav en sag til en fransk domstol 8. juli med en anklage om patentkrænkelse begået af Apple, hvilket åbnede en ny front i de to virksomheders krig over immaterialret.

De tre patenter dækker 3G-teknologi og de påståede krænkende produkter er iPhone og 3G-versionerne af iPad og iPad 2, oplyser Samsung.

De to virksomheder bekriger hinanden juridisk over hele verden. 9. september fik Apple nedlagt permanent forbud mod salg af Samsungs tablet-pc i Tyskland efter en distriktsdomstol i Düsseldorf gav medhold til Apple om, at Galaxy Tab 10.1 ligner iPad 2 for meget.

Samsung vil dog appellere denne kendelse. Virksomheden argumenterer desuden, at den tyske kendelse er i uoverensstemmelse med en hollandsk domstols kendelse 24. august, som afviste Apples anklage om, at Galaxy-produktlinjen ligner Apples produkter for meget.

Oversat af Thomas Bøndergaard.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere