Artikel top billede

Apple køber flash memory-firma for 2,5 milliarder

It-selskabet Apples nye direktør, Tim Cook, har for første gang været ude på indkøb med æbleselskabets store tegnedreng.

Læs også:
Apples iPad 3 kan være her om få måneder

Kan Android virkelig give baghjul til Apples iOS?

I et sjældent opkøb på hardware-fronten har Apple haft sin store tegnebog fremme og hevet omkring 2,5 milliarder kroner op for at sikre sig det fem år gamle israelske flash memory-selskab Anobit.

Det kommende køb bliver Apples nye frontfigur, Tim Cooks, første, og samtidig vil Anobit være Apples første opkøb i Israel.
Den israelske hardware-producent Anobit har specialiseret sig i udvikling af flash storage-løsninger til erhvervslivet og til mobilmarkedet baseret på sin proprietære MSP-teknologi (Memory Signal Processing).

Formålet med købet er angiveligt, at Apple kan forbedre hastighederne på sine iPhones og iPads med, hvad Anobit selv kalder branchens hurtigste indlejrede flash controller.   

Det skriver Techcrunch.

Findes i en iPhone

Ifølge Anobits eget udsagn har selskabet nogle af verdens største flash-leverandører på kundelisten, selv om Anobit ikke offentliggør en egentlig kundeliste.

Blandt andre sydkoreanske Hynix siges at benytte israelske Anobits løsning til flash memory chips, og der vil derfor allerede være Anobit-teknologi i en iPhone 4S.

Anobit er stiftet af blandt andre den nuværende bestyrelsesformand og administrerende direktør, professor Ehud Weinstein, som tidligere har stiftet Libit Signal Processing, der blev købt af Texas Instrumens i 1999.

Læs også:
Apples iPad 3 kan være her om få måneder

Kan Android virkelig give baghjul til Apples iOS?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere