Mobil-direktører slås i debatforum

Direktørerne for lavpris-selskaberne Telmore og CBB Mobil er røget i totterne på hinanden i et offentligt debatforum. Skænderiet skyldes en hurtig bemærkning fra Sonofons midlertidige direktør.

Diplomatiet er lagt på hylden, når direktørerne for mobilselskaberne Telmore og CBB Mobil skændes i debatforummet mobildebat.dk.

Topcheferne tog det usædvanlige skridt efter en avisartikel i mandags, hvor Sonofons midlertidige direktør, Tage Reinert, ikke afviste at ville købe CBB Mobil.

Debattørerne på mobildebat.dk tog straks emnet op og blev flankeret af Telmore-direktør Frank Rasmussen. Han skrev: "Mit gæt er, at CBB er solgt inden årets udgang".

Frank Rasmussen har hyppigt deltaget i debatten i debatforummet, som han i øvrigt personligt har doneret 10.000 kroner til, da folkene bag manglede penge til at opretholde driften.

Ikke første gang

Telmore-direktøren har tidligere langet ud efter CBB Mobil, hvis direktør, Teddy Søgaard Pedersen, til gengæld hidtil har nægtet at bevæge sig ud i en offentlig net-polemik.

Det er slut nu, efter at CBB-direktøren har oprettet en profil for at svare Frank Rasmussen igen.

"Dette er endvidere endnu et ubehjælpelig forsøg på at skabe usikkerhed om CBB Mobil. Trist at TDC (som har købt en aktiepost i Telmore, red.) ikke holder sig for god til den slags," skriver Teddy Søgaard Pedersen blandt andet.

"Hvis du mener, det skaber usikkerhed omkring CBB, og særligt selskabets fremtid, tror jeg, du har ret. Men det er et issue imellem Sonofon og CBB, som du næppe kan undgå bliver kommenteret," replicerer Frank Rasmussen.

Sideløbende med debatten hepper de sædvanlige brugere af forummet på deres favoritter, Frank eller Teddy.

Følsomt emne

Meningsudvekslingerne mellem direktørerne stopper med denne bemærkning fra Frank Rasmussen:

"Jeg har blot kommenteret en udtalelse fra Sonofon, men som konkurrent er det nok et af de emner, jeg skal holde mig væk fra."

Bagefter indrømmer han, at offentlige debatfora nok ikke er stedet, hvor direktører i telebranchen bør diskutere opkøb og konsolidering.

- Det kan godt være, at jeg gik for tæt på, siger Frank Rasmussen til Computerworld Online - og tilføjer straks:

- Men Teddy holder sig heller ikke for god til at komme med påstande og antydninger. Tag nu denne her med, at han kalder Telmore for TDC for at vise, at vi er blevet en del af koncernen, selvom flere medier har skrevet, at TDC kun har købt en minoritetsaktiepost i Telmore, siger han.

Hos CBB Mobil er Teddy Søgaard Pedersen grundlæggende træt at sagen og ikke mindst debatforummet, som han har fulgt med i længe for at læse Frank Rasmussens udmeldinger.

Ugennemtænkt bemærkning

- Det er ikke en anstændig måde at så tvivl om en konkurrents ejerforhold på. Det hele startede jo bare med en rimelig ugennemtænkt bemærkning fra Tage Reinert, siger CBB Mobil-direktøren.

Han understreger, at der ikke er købere i farvandet til at overtage CBB Mobil, for så ville selskabets ejere have fortalt ham det.

Sidst Frank Rasmussen var efter CBB Mobil på mobildebat.dk, fik han ros af marketingeksperten Mads Ellegaard, 1to1 Internet Marketing:

- Frank Rasmussen har valgt at bruge guerilla-kommunikation for at nå ud til markedet med sine holdninger, og og dermed påvirker han sit eget og Telmores image. Guerilla-kommunikation kan lyde negativt, men betyder bare dybt engageret kommunikation via alternative medier og med en høj grad af kontrol fra afsenderens side, sagde Mads Ellegaard dengang til Computerworld Online.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere