Nokia sælger 3G på design

Nokias nye avancerede 3G-mobiltelefon henvender sig til en snæver gruppe af design-interesserede teknik-freaks. Prisen på 4500 kroner er i den øvre ende af den finske mobilproducents egne mål for, hvad en 3G-telefon skal koste.

Med et særegent design går Nokia efter en snæver målgruppe af modebevidste teknik-freaks, når den finske mobilkoncern sidst på året sender sin nye 3G-mobiltelefon, 7600, på gaden.

Mobiltelefonen, der torsdag blev præsenteret på pressemøder over hele verden, rummer en masse avanceret teknologi, men skal sælges på sit design.

Det understreges af, at Nokia vil sælge et begrænset antal på 1000 telefoner i specielle salgspakker gennem en håndfuld nøje udvalgte fashionable livsstilsbutikker i Europa, hvoraf ingen danske er kommet i betragtning.

Nokia 7600 har naturligvis kamera, og det kan både optage still-billeder og små videosekvenser.

Med en hukommelse på blot 28 megabyte, som ikke kan udvides, er der dog grænser for udfoldelserne, når hukommelsen også skal bruges til musik, programmer og andre funktioner, der udnytter 3G-mobilnetværkenes høje hastigheder.

Nokia 7600
Prisen bliver i Danmark omkring 4500 kroner, men Nokia understreger, at dette prisniveau ikke er obligatorisk for 3G-telefoner. Billigere modeller er undervejs.

Nokia har tidligere præsenteret en anden 3G-telefon, Nokia 6650, som er mere konservativ i betrækket.

Når mobilselskabet 3 lancerer 3G-tjenester i Danmark inden for kort tid, bliver det i første omgang kun med Motorola-mobiltelefoner i sortimentet, og det skyldes blandt andet, at Nokia hidtil ikke har haft noget at byde på.

Begge Nokias 3G-telefoner kommer til Danmark i fjerde kvartal.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere