Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Microsoft: Her er planen for vores næste Office-pakke

Microsoft påbegynder nu for alvor arbejdet med den næste version af Office-pakken. Allerede nu er de første brugere i gang med at teste den.

Læs også:

IBM dropper egen kontorpakke - har en helt ny plan

Microsoft løfter lidt af sløret for fremtidens SharePoint

Mens Microsofts Office 2010 stadig bliver rullet ud på de danske arbejdspladser, er den næste version - kodenavn Office 15 - nu for alvor ved at tage form.

Microsoft meddeler, at man netop har indledt det såkaldte Technical Preview Program.

"Office 15 er kodenavnet for den næste generation af Microsft Office-produkter og -services, og det tekniske preview er første gang vi deler vores arbejde med en udvalgt gruppe af kunder under non-disclosure kontrakter," skriver udviklings-chef PJ Hough fra Microsoft Office Division i et blogindlæg.

PJ Hough skriver videre, at han på nuværende tidspunkt kun er klar til at dele få detaljer med omverdenen.

"...men jeg kan fortælle jer, at Office 15 er det mest ambitiøse foretagende indtil nu for Office divisionen."

"Med Office 15 vil vi for første gang nogensinde samlet opdatere vores cloud services, servere og mobile- og pc-klienter med Office, Office 365, Exchange, SharePoint, Lync, Project og Visio. Sagt ret simpelt så vil Office 15 hjælpe folk med at arbejde, samarbejde og komminikere smartere og hurtigere end nogensinde før."

Det tekniske preview-program er for en lukket kreds, men allerede til sommer vil Microsoft være klar med den første offentlige beta.

Den seneste version af Office-pakken blev frigivet i sommeren 2010. 2007-versionen kom i januar det år.

Det vides ikke, hvornår den næste version af Office-pakken er klar til frigivelse, men hvis betaen er ude op til sommerferien, er det ikke usandsynligt, at det bliver samtidig med det kommende Windows 8.

Læs også:

IBM dropper egen kontorpakke - har en helt ny plan

Microsoft løfter lidt af sløret for fremtidens SharePoint




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere