TDC er dårligst på mobildækning

Af de fire mobilselskaber, som har eget netværk, må den absolut største, TDC, se sig selv få bundkarakter når det gælder mobildækningen. Orange ligger i top.

En ny undersøgelse gør op med alle fordomme om, at de mindre mobilselskaber har dårligere kvalitet i ydelserne end de store. Det skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

I følge en ny undersøgelse har Orange den bedste mobildækning herhjemme, mens TDC er bundskraberen blandt de fire selskaber, som selv ejer deres mobilnetværk. De to andre er Sonofon og Telia.

- Resultatet er meget overraskende, og det ændrer totalt ved de fordomme, som har været i mobilbranchen gennem mange år om, hvem der har den bedste kvalitet, siger teleanalytiker John Strand til Morgenavisen Jyllands-Posten.

Undersøgelsen er foretaget af det schweiziske konsulentfirma Ascom på vegne af Forbrugerrådet og Center for Tele-information, og er sponseret af Orange.

Undren i TDC

Det får dog ikke Forbrugerrådet til at stille spørgsmålstegn ved resultaterne, idet man påpeger, at Orange ikke har haft nogen indflydelse på den måde, som undersøgelsen er blevet udført på, skriver avisen.

I TDC undrer man sig til gengæld.

- Vi foretager selv løbende målinger af vores kvalitet, og de målinger viser et helt andet billede end den nye undersøgelse, siger vicedirektør i TDC, Henning Dikow til avisen.

Selv om Orange vandt over de øvrige aktører i undersøgelsen, var det kun med et mulehår. Undersøgelsen fastslog, at mobildækningen generelt er god og at forskellene i kvalitet er meget små, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten..




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere