Artikel top billede

Ny mand træder ind i syv danske CSC-bestyrelser

CSC i Danmark hiver en finansdirektør fra en helt anden branche ind i syv danske CSC-selskaber.

CSC i Danmark ændrer ikke kun tingene for medarbejderne på gulvet, hvor 450 ansatte skal fyres.

Også i top-ledelsen af selskaberne har der den seneste tid været aktivitet.

Således er Tommy Brandt, der siden 2006 har været næstformand for Shell Danmark og sidder i dets ledelse som finansdirektør, indtrådt i en hel stribe CSC-selskabers bestyrelser.

Ifølge erhvervsdatabasen biq drejer det sig om bestyrelserne for CSC Airline Solutions Denmark A/S, CSC Computer Sciences A/S, CSC Consulting Group A/S, CSC Danmark A/S, CSC Datalab A/S, CSC Scandihealth A/S og CSC Scandinavia Holding A/S.

Samtidig har Tommy Brandt fået titel af Nordic Finance Director hos CSC, fremgår det af CSC´s egen hjemmeside.

CSC i vælten

I de fleste CSC-bestyrelser afløser han Peter David Evans, der har siddet i bestyrelserne siden 2010. 

Ifølge biq lader det til, at Tommy Brandt fortsætter i bestyrelsen for Dansk Shell og to tilhørende selskaber.

For nylig måtte CSC sige farvel til 450 medarbejdere i Norden, men selskabet har også måttet kæmpe med utilfredse kunder, blodrøde tal og sågar en regnskabsskandale, hvor der er blevet fiflet med millioner af kroner.

Computerworld arbejder på at få en kommentar fra Tommy Brandt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.