Artikel top billede

Her er Danmarks fem dygtigste it-chefer

Årets CIO 2012: Danmarks fem bedste it-direktører er med i finalen, når Årets CIO 2012 snart skal kåres. Se her, hvad Danmarks fem bedste it-direktører kan.

Det kræver sin mand at være CIO i en dansk virksomhed.

I dag er det et krav, at en CIO på top-niveau både skal have teknologisk indsigt og så dyb forståelse for den forretning, som virksomheden driver og lever af, at han kan udnytte sin it-viden til at gøre forretningen skarpere og bedre.

Det er en kontinuerlig disciplin, der kræver overblik over de konstant forandrende nye muligheder, som teknologien giver og den retning, som forretningen skal drives i.

Det er noget, som Danmarks fem bedste og dygtigste it-direktører netop nu i den grad mestrer.

Computerworld, Dansk IT og IDC kårer 7. juni Danmarks bedste CIO - Årets CIO 2012.

Det sker til et stort arrangement på Restaurant Geranium i København med en deltagelse af en lang række af de mest prominente mennesker fra den danske it-branche. Læs mere om det her.

Inden kåringen af Årets CIO 2012 kan du få indblik i Danmarks fem bedste it-direktørers udfordringer herunder og se, hvorfor de udgør den absolutte elite af danske it-direktører.

Klik på hvert enkelt link for at få mere at vide.


Saxo Bank: Når lysets hastighed er begrænsningen
"Vi skal være det hurtigste dyr i junglen," siger CIO'en i den højteknologiske finans-virksomhed Saxo Bank, som hastighed betyder alt for. Se her, hvordan han får det hele til at spille.


Sådan skærer TDC's CIO it-fedtet helt væk
TDC's it-direktør har skåret markant i it-driftsudgifterne ved at følge en bestemt strategi.


Sådan sparker du gang i 23 år gammelt it-system
Transport-giganten DSV's it-direktør, Jesper Erichsen, har fokus stift rettet mod governance og ledelse for at holde et over 20 år gammelt it-system i luften.


CIO i Novo Nordisk: Ansvarlig for it for milliarder
Lars Fruergaard Jørgensen er som CIO i Novo Nordisk en afgørende person i en global mission. Læs, hvordan han forvalter et it-budget på hele 2,4 milliarder kroner.


CIO i FLSmidth: Sådan måler vi vores performance
Et analysesystem med it intelligence, der sætter fokus på firmaets it-medarbejdere og -performance, er årets bedste beslutning for Jan Amtoft, der er it-chef i FLSmidth.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere