Artikel top billede

Her er Danmarks fem dygtigste it-chefer

Årets CIO 2012: Danmarks fem bedste it-direktører er med i finalen, når Årets CIO 2012 snart skal kåres. Se her, hvad Danmarks fem bedste it-direktører kan.

Det kræver sin mand at være CIO i en dansk virksomhed.

I dag er det et krav, at en CIO på top-niveau både skal have teknologisk indsigt og så dyb forståelse for den forretning, som virksomheden driver og lever af, at han kan udnytte sin it-viden til at gøre forretningen skarpere og bedre.

Det er en kontinuerlig disciplin, der kræver overblik over de konstant forandrende nye muligheder, som teknologien giver og den retning, som forretningen skal drives i.

Det er noget, som Danmarks fem bedste og dygtigste it-direktører netop nu i den grad mestrer.

Computerworld, Dansk IT og IDC kårer 7. juni Danmarks bedste CIO - Årets CIO 2012.

Det sker til et stort arrangement på Restaurant Geranium i København med en deltagelse af en lang række af de mest prominente mennesker fra den danske it-branche. Læs mere om det her.

Inden kåringen af Årets CIO 2012 kan du få indblik i Danmarks fem bedste it-direktørers udfordringer herunder og se, hvorfor de udgør den absolutte elite af danske it-direktører.

Klik på hvert enkelt link for at få mere at vide.


Saxo Bank: Når lysets hastighed er begrænsningen
"Vi skal være det hurtigste dyr i junglen," siger CIO'en i den højteknologiske finans-virksomhed Saxo Bank, som hastighed betyder alt for. Se her, hvordan han får det hele til at spille.


Sådan skærer TDC's CIO it-fedtet helt væk
TDC's it-direktør har skåret markant i it-driftsudgifterne ved at følge en bestemt strategi.


Sådan sparker du gang i 23 år gammelt it-system
Transport-giganten DSV's it-direktør, Jesper Erichsen, har fokus stift rettet mod governance og ledelse for at holde et over 20 år gammelt it-system i luften.


CIO i Novo Nordisk: Ansvarlig for it for milliarder
Lars Fruergaard Jørgensen er som CIO i Novo Nordisk en afgørende person i en global mission. Læs, hvordan han forvalter et it-budget på hele 2,4 milliarder kroner.


CIO i FLSmidth: Sådan måler vi vores performance
Et analysesystem med it intelligence, der sætter fokus på firmaets it-medarbejdere og -performance, er årets bedste beslutning for Jan Amtoft, der er it-chef i FLSmidth.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere