Her er Danmarks fem dygtigste it-chefer

Årets CIO 2012: Danmarks fem bedste it-direktører er med i finalen, når Årets CIO 2012 snart skal kåres. Se her, hvad Danmarks fem bedste it-direktører kan.

Det kræver sin mand at være CIO i en dansk virksomhed.

I dag er det et krav, at en CIO på top-niveau både skal have teknologisk indsigt og så dyb forståelse for den forretning, som virksomheden driver og lever af, at han kan udnytte sin it-viden til at gøre forretningen skarpere og bedre.

Det er en kontinuerlig disciplin, der kræver overblik over de konstant forandrende nye muligheder, som teknologien giver og den retning, som forretningen skal drives i.

Det er noget, som Danmarks fem bedste og dygtigste it-direktører netop nu i den grad mestrer.

Computerworld, Dansk IT og IDC kårer 7. juni Danmarks bedste CIO - Årets CIO 2012.

Det sker til et stort arrangement på Restaurant Geranium i København med en deltagelse af en lang række af de mest prominente mennesker fra den danske it-branche. Læs mere om det her.

Inden kåringen af Årets CIO 2012 kan du få indblik i Danmarks fem bedste it-direktørers udfordringer herunder og se, hvorfor de udgør den absolutte elite af danske it-direktører.

Klik på hvert enkelt link for at få mere at vide.

Saxo Bank: Når lysets hastighed er begrænsningen
"Vi skal være det hurtigste dyr i junglen," siger CIO'en i den højteknologiske finans-virksomhed Saxo Bank, som hastighed betyder alt for. Se her, hvordan han får det hele til at spille.

Sådan skærer TDC's CIO it-fedtet helt væk
TDC's it-direktør har skåret markant i it-driftsudgifterne ved at følge en bestemt strategi.

Sådan sparker du gang i 23 år gammelt it-system
Transport-giganten DSV's it-direktør, Jesper Erichsen, har fokus stift rettet mod governance og ledelse for at holde et over 20 år gammelt it-system i luften.

CIO i Novo Nordisk: Ansvarlig for it for milliarder
Lars Fruergaard Jørgensen er som CIO i Novo Nordisk en afgørende person i en global mission. Læs, hvordan han forvalter et it-budget på hele 2,4 milliarder kroner.

CIO i FLSmidth: Sådan måler vi vores performance
Et analysesystem med it intelligence, der sætter fokus på firmaets it-medarbejdere og -performance, er årets bedste beslutning for Jan Amtoft, der er it-chef i FLSmidth.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.