Artikel top billede

Kender du ham? Nu kåres Danmarks bedste CIO

Årets CIO 2012: Om få timer skal Danmarks fem bedste CIO'er dyste om at titlen som Årets CIO 2012.

Årets CIO 2012: I eftermiddag mødes Danmarks fem allerbedste CIO'er i eftermiddag for at diskutere fremtidens CIO, hvorefter én af de fem vil blive kåret som Danmarks bedste it-direktør, Årets CIO 2012.06.07

Det sker til et stort arrangement på Restaurant Geranium i København med deltagelse af mange prominente mennesker fra den danske it-branche.

Det kan du læse mere om her.

Inden kåringen af Årets CIO 2012 kan du få indblik i de udfordringer og løsninger, som de fem nominerede kandidater arbejder med til dagligt.

Se, hvorfor de udgør den absolutte elite af danske it-direktører ved at klikke på hvert enkelt link herunder.


Saxo Bank: Når lysets hastighed er begrænsningen
"Vi skal være det hurtigste dyr i junglen," siger CIO'en i den højteknologiske finans-virksomhed Saxo Bank, som hastighed betyder alt for. Se her, hvordan han får det hele til at spille.


Sådan skærer TDC's CIO it-fedtet helt væk
TDC's it-direktør har skåret markant i it-driftsudgifterne ved at følge en bestemt strategi.


Sådan sparker du gang i 23 år gammelt it-system
Transport-giganten DSV's it-direktør, Jesper Erichsen, har fokus stift rettet mod governance og ledelse for at holde et over 20 år gammelt it-system i luften.


CIO i Novo Nordisk: Ansvarlig for it for milliarder
Lars Fruergaard Jørgensen er som CIO i Novo Nordisk en afgørende person i en global mission. Læs, hvordan han forvalter et it-budget på hele 2,4 milliarder kroner.


CIO i FLSmidth: Sådan måler vi vores performance
Et analysesystem med it intelligence, der sætter fokus på firmaets it-medarbejdere og -performance, er årets bedste beslutning for Jan Amtoft, der er it-chef i FLSmidth.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere