Konkursramt it-firma lukker alle kunders bredbånd

Fallitramt dansk bredbåndsfirma tvinges til at lukke for sit netværk.

I dag vil bredbåndforbindelser hos Skyline-kunder blive kappet over.

Stikket hives simpelthen ud af kurator, der har opgivet at finde en køber til netværket.

"Trods intensive salgsbestræbelser er det nu beklageligvis afdækket, at det som følge af en række forhold ikke er muligt at overdrage hele eller dele af Skyline-netværket til en ny operatør."

"Det medfører, at konkursboet beklageligvis ikke fremadrettet kan finansiere driften af netværket. Som følge heraf vil driften af netværket derfor blive nedlukket indenfor de nærmeste dage," står der på Skyline.dk.

Slut med support - nu 
Allerede i fredags var det slut med kundesupport, service med videre til privatkunder.

"Etablerede forbindelser vil fra og med tirsdag den 29. maj 2012 gradvist blive lukket ned. Det er beklageligvis IKKE muligt for hverken Skyline eller kuratorerne i konkursboet at oplyse den enkelte kunde om hvornår pågældendes forbindelse præcist vil blive afbrudt," fremgår det videre.

Samme meldning gives erhvervskunder med WiMax-forbindelse.

Beklager gener
På hjemmesiden beklages mange gange de problemer, som kunderne udsættes for.

"Kuratorerne har siden konkursens indtræden arbejdet på højtryk på at afdække alternative løsninger, og det er med meget stor beklagelse, at vi i dag er nødsaget til at fremkomme med denne information," står der på hjemmesiden.

"Vi beklager dybt de gener, der opstår for kunder og øvrige interessenter," slutter de.

Farce i bredbånds-landområder
En landsbrugsorganisation er for nylig netop kommet med kritik af den højst ustabile bredbåndssituation, som mange landmænd og erhvervsfolk i visse dele af Danmark var udsat for under konkursen.

For faktum var, at Skyline på trods af dets konkurs, ifølge Erhvervsstyrelsen, skulle leve op til forpligtelser i en vundet FWA-auktion, der betød, at det konkursramte selskab skulle sikre forbindelser til kunder, hvor ingen andre selskaber kunne levere.

Deres bredbåndskæbne er i skivende stund ukendt.

Læs også:

Dansk bredbånds-firma lukker og slukker.

Ekspert om bredbånds-konkurs: Derfor gik det galt.

Fiberfirmaer holder (igen) liv i konkurs-ramte kunder.

Tusindvis af [b]Skyline
-kunder strømmer til konkurrent.

TDC-ejet lavprisselskab overtager Skyline-kunder.

Fyret Skyline-direktør tavs efter kæmpe konkurs.

Kunde midt i bredbånds-konkurs: Hvad med mig?.

Konkurs-ramt it-firma skal sikre danskere bredbånd.

Landmænd låst fast til konkursramt bredbånds-firma.[/b]


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Blockchain: Fremtidens betalingsløsninger

Blockchain-teknologien er på vej ind i betalingsmiljøerne og har potentialet til at sikre og effektivisere betalingsmetoderne i høj grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder du de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworldevent

21. marts 2019 | Læs mere


Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Premium
Microsoft klar med en række store opdateringer til Teams: Se dem demonstreret her
Senere på året kan du se frem til at par nye funktioner i Teams. Microsoft er klar til at give dig større kontrol over samarbejdet på tværs af din organisation, men har også en overhaling klar til video-chat og det klassiske whiteboard. Få overblikket her.
Computerworld
Google slipper første version af Android 10 løs: Her er de vigtigste nyheder
Tiende version af styresystemet Android er ude i sin første betaversion: Her er de nye funktioner, som systemsoftwaren vil byde på.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Få en personlig demo af det moderne intranet anno 2019
At vælge den bedste, eller skal vi kalde det, den rette intranetplatform til din virksomhed eller organisation, er ikke nødvendigvis nogen let opgave. Sammenlignet med andre stykker software eller værktøjer til udførelse af specifikke behov, ja så er et intranet typisk en platform, der skal implementeres på tværs af hele virksomheden. Er et nyt intranet på virksomhedens tegnebræt for 2019 er dette din mulighed for at få en personlig demo af Colibo.