Artikel top billede

Sådan ser danske it-giganter på ny indisk trussel

Ny indisk it-kæmpe er på vej ind i Danmark. Læs hvordan IBM, NNIT og CSC reagerer.

Landets største spillere på it-service området frygter ikke indtoget fra den indiske it-kæmpe TATA TSC i Danmark.

Således ryster hverken IBM, NNIT eller CSC i bukserne. Sidst nævnte har ellers lige fået hugget storkunden TDC af netop TATA.

Fælles for leverandørerne er imidlertid at de mener, at konkurrencen i forvejen er hård, men de føler sig alle godt rustet.

"Det er min opfattelse, at konkurrence på markedet for IT-services i Danmark i forvejen er intens. IBM er dog en solid spiller i kraft af vores mangeårige lokale tilstedeværelse og adgangen til globale ressourcer," udtaler direktør Henrik Bodskov fra IBM Danmark.  

"Jeg mener derfor, at vi er godt positioneret til at imødegå endnu en spiller på området," siger han.
 
NNIT: Vi må altid yde vores bedste  
Heller ikke hos NNIT sidder nerverne til syneladende uden på tøjet.
 
Føler I jer truet af Tata TCS, der er stormet ind i på markedet med TDC-ordren til milliarder i foråret?

"Det danske marked for it-services har længe været præget af intens konkurrence, og vi oplever løbende, at nogle leverandører falder ud og nye kommer til - som nu Tata Consultancy Services," udtaler salgsdirektør Michael Bjerregaard fra NNIT.

Han understeger at NNIT altid har den største respekt for konkurrenter, om de så er globale eller lokale, nye eller gamle kendinge.

"Og uanset hvordan den aktuelle konkurrencesituation lige ser ud i år, så er konklusionen altid den samme: Vi skal gøre vores yderste for at levere den bedste kvalitet til den rigtige pris for at få succes hos kunderne - både nye og eksisterende," lyder det.

CSC-fokus på interne forhold

Endelig peger CSC-pressechef Kim Ege Møller også på, at der er "sund konkurrence" på det danske og nordiske marked - ikke kun blandt de større, kendte og veletablerede it-leverandører, men også fra nye virksomheder, der kommer til.

"Hos CSC er vi først og fremmest stærkt fokuserede på at udvikle vores egne leverancemodeller, løsninger og produkter, så de matcher vores kunders behov med hensyn til funktionalitet, service og pris."

"Kun derved kan vi sikre, at vi leverer de bedste resultater til den del af markedet vi er rettet mod, ikke kun i Danmark, men globalt," lyder det fra ham.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere