Artikel top billede

Sådan ser danske it-giganter på ny indisk trussel

Ny indisk it-kæmpe er på vej ind i Danmark. Læs hvordan IBM, NNIT og CSC reagerer.

Landets største spillere på it-service området frygter ikke indtoget fra den indiske it-kæmpe TATA TSC i Danmark.

Således ryster hverken IBM, NNIT eller CSC i bukserne. Sidst nævnte har ellers lige fået hugget storkunden TDC af netop TATA.

Fælles for leverandørerne er imidlertid at de mener, at konkurrencen i forvejen er hård, men de føler sig alle godt rustet.

"Det er min opfattelse, at konkurrence på markedet for IT-services i Danmark i forvejen er intens. IBM er dog en solid spiller i kraft af vores mangeårige lokale tilstedeværelse og adgangen til globale ressourcer," udtaler direktør Henrik Bodskov fra IBM Danmark.  

"Jeg mener derfor, at vi er godt positioneret til at imødegå endnu en spiller på området," siger han.
 
NNIT: Vi må altid yde vores bedste  
Heller ikke hos NNIT sidder nerverne til syneladende uden på tøjet.
 
Føler I jer truet af Tata TCS, der er stormet ind i på markedet med TDC-ordren til milliarder i foråret?

"Det danske marked for it-services har længe været præget af intens konkurrence, og vi oplever løbende, at nogle leverandører falder ud og nye kommer til - som nu Tata Consultancy Services," udtaler salgsdirektør Michael Bjerregaard fra NNIT.

Han understeger at NNIT altid har den største respekt for konkurrenter, om de så er globale eller lokale, nye eller gamle kendinge.

"Og uanset hvordan den aktuelle konkurrencesituation lige ser ud i år, så er konklusionen altid den samme: Vi skal gøre vores yderste for at levere den bedste kvalitet til den rigtige pris for at få succes hos kunderne - både nye og eksisterende," lyder det.

CSC-fokus på interne forhold

Endelig peger CSC-pressechef Kim Ege Møller også på, at der er "sund konkurrence" på det danske og nordiske marked - ikke kun blandt de større, kendte og veletablerede it-leverandører, men også fra nye virksomheder, der kommer til.

"Hos CSC er vi først og fremmest stærkt fokuserede på at udvikle vores egne leverancemodeller, løsninger og produkter, så de matcher vores kunders behov med hensyn til funktionalitet, service og pris."

"Kun derved kan vi sikre, at vi leverer de bedste resultater til den del af markedet vi er rettet mod, ikke kun i Danmark, men globalt," lyder det fra ham.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere