Artikel top billede

Razzia mod Telenor - myndigheder på uventet besøg

Telenor har fået uventet besøg af konkurrencemyndighederne. Læs her hvorfor.

Læs også:
Telenor: TDC-priser kvæler konkurrencen

Selv om Telenor i ny og næ beskylder TDC for at misbruge sin dominerende stilling på det danske telemarked, er situationen tilsyneladende vendt på hovedet i Telenors hjemland, Norge.

I hvert fald dukkede de norske konkurrencemyndigheder uanmeldt op hos det tidligere statslige teleselskab på hovedkontoret i Fornebu, Oslo.

Det skete klokken ni tirsdag morgen.

Det bekræfter Telenors kommunikationschef Torild Lid Uribarri overfor norske E24.

"De ville naturligvis have adgang til elektronisk såvel som fysisk dokumentation. Vi gav dem adgang, så de kunne søge de informationer, de var interesserede i," udtaler Torild Lid Uribarri ifølge E24.

Priser på sms, mms og data

Ifølge bladet drejede konkurrencemyndighedernes mistanke sig om prissætningen på mobiltjenester som sms, mms og data samt forskellige pakker med flere produkter på det norske marked.

Ifølge kommunikationschefen kom besøget på hovedkontoret i Fornebu, der tidligere husede Oslos lufthavn, som en overraskelse.

"Men med vores dominerende stilling er det ikke så unaturligt, at der bliver kastet lidt ekstra lys på os," lød det fra kommunikationschefen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere