Artikel top billede

CSC sætter ny mand i spidsen for danske selskaber

CSC sætter en ny mand ind som overhoved for fire danske selskaber.

Læs også:
CSC-ansatte overvejer at forlade virksomheden

Topchef forlader fire danske CSC selskaber

It-giganten CSC har fundet afløseren fra Guy Hains, der i mere end 10 år har været bestyrelsesformand for de danske selskaber i koncernen, men som stopper til nytår.

Afløseren bliver en kendt person for personale og ledelse hos CSC, idet topcheferne i USA har besluttet, at John Walsh, der nu har titlen vice president and general manager for CSC i Norden og den baltiske region, overtager formandsposten i fire af de danske selskaber.

Tidligere administrerende direktør

Problemknuseren John Walsh har indtil for nylig været administrerende direktør for CSC Danmark og moderselskabet CSC Computer Sciences, indtil Jørgen Jacobsen for nylig overtog disse roller.   

Hos CSC fortæller pressechef Kim Ege Møller, som firmaet har chartret hos PR-bureauet Mannov, at det ikke er muligt at få en kommentar fra John Walsh, fordi han i øjeblikket er i USA.

Men den nyudnævnte bestyrelsesformand, der kom til Danmark som ny nordisk chef for lidt mere end et år siden, siger i en kort pressemeddelelse, at det har været et travlt år for CSC i Norden og den baltiske region.

"Vi har taget hul på omstruktureringen af vores virksomhed, og vi har lanceret vores Nordic Dawn-strategi for at sætte fart i vores turnaround og opnå overskud igen," siger han.

Den danske del af firmaet afleverede i år et regnskab med en lille milliard i underskud.

"De beslutninger, vi har taget, har ikke været lette, men de har alle haft central betydning for at hjælpe CSC tilbage på sporet," siger John Walsh.

Han fortæller, at firmaet i 2013 fortsætter med at gennemføre omstruktureringsplanen, som den internationale topchef Mike Lawrie satte i værk tidligere på året.

CSC skal blandt andet skære kraftigt i cheflaget, mens kapaciteterne i Indien skal udnyttes bedre, og så skal der også sælges afdelinger fra, som ikke er lønsomme eller kerneområder.

Omstruktureringsplanen betyder blandet andet, at CSC i Norden skærer 180 stillinger, flest i Danmark. Denne proces er i fuld gang, og firmaet forhandler med fagforbunderne om, hvordan det skal foregå. Firmaet afskedigede også tidligere på året hundreder af ansatte, og overleverede omkring 300 til konkurrenten Tata TCS efter tabet af en milliard-leverance på it for TDC.     

I forhold til at få gennemført planen og få CSC tilbage på sporet, siger John Walsh i pressemeddelsen:

"Heldigvis har vi de rigtige og de bedste folk til at gøre det, både på ledelsesniveau og i det daglige arbejde for vores kunder."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft: Slut med at overføre data til USA - garanterer at al data fra EU-kunder fra næste år kan blive i Europa
Det er slut med at sende data over Atlanten for Microsoft, der nu over for alle sine bekymrede kunder med et nyt 'pledge' garanterer, at al europæisk data kan blive i europæiske datacentre og ikke vil blive sendt til USA. Se Microsofts løfte her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.