Artikel top billede

Skat advarer: Pas på meget vellignende snydemail

En ualmindelig vellignende phishing mail får nu Skat til at advare danskerne.

Det hele ligner noget, der kunne være skrevet i en mail fra skat, og tidspunktet i forbindelse med årsopgørelserne passer perfekt.

Det er konklusionen på en phishing mail, der i øjeblikket plager de danske postkasser.

Derfor advarer Skat nu.

"I dag er SKAT blevet opmærksom på, at der udsendes nye og mere vellignende falske mails, som til forveksling ligner den mail, som SKAT har udsendt til borgerne i forbindelse med åbning af årsopgørelsen. [size= 13px; line-height: 16px; word-spacing: 2px]SKAT advarer mod mailen," kan man læse på Skats webside, hvor advarslen fortsætter:[/size]

"Vær særligt opmærksom på, at mailens tre link alle viser hen til en ny side, hvor der skal gives oplysninger om kreditkort.

Kreditkort- og andre personlige oplysninger anmoder Skat aldrig om."

Slet mailen lige nu

Skat opfordrer til, at man sletter den, som det gælder for alle phishing mails.

Hvis man uheldigvis har givet sine oplysninger, skal man straks kontakte sit pengeinstitut.

Kilde: Skat.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere