Artikel top billede

Omstridt udbud: Her er TDC's hemmelige pris

En hidtil hemmeligholdt pris fra TDC i et meget omdiskuteret udbud er nu kommet frem.

840 millioner kroner.

Det var prisen, som TDC smed på bordet under et meget omdiskuteret bredbåndsudbud hos Ringkjøbing Skjern Kommune, ifølge Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Derimod var buddet fra EnergiMidt 68 millioner kroner.

Ifølge den lokale avis er Dansk Folkepartis Dennis Flydtkjær "rystet" over TDC's høje bud, som han kalder "voldsomt arrogant."

"En konklusion kunne være, at vi har et usundt marked, hvor ingen reelt er interesserede i at servicere yderområderne, og det skal vi som politikere tage meget alvorligt," udtaler medlemmet af Folketinget til avisen.

TDC: Realistisk prisniveau
Omvendt oplyser vicedirektør Kathrine Forsberg, TDC Erhverv, i en skriftlig kommentar til Dagbladet, at TDC's bud afspejler telegigantens "vurdering af et realistisk prisniveau set i forhold til de betydelige omkostninger, som er forbundet med at opfylde kommunens krav til udbredelse, samt at der var fastsat maksimumpriser for bredbåndslinjerne."

Udbuddet er i dag annulleret.

I første omgang kaldte TDC udbuddet ulovligt, men afleverede senere sit bud, der indtil Klagenævn for Udbud nu har afgjort, at prisen skulle offentliggøres, har været hemmelig.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.