Artikel top billede

10 tech-nyheder du overså i sommerferien

Et hurtigt overblik over de anmeldelser og gadget-historier, du måske missede i sommervarmen.

Gjorde du som eksperterne sagde og slukkede for computer og gik offline i sommerferien? Så mangler du et overblik over sommerens udenlandske it-historier. Det får du her:

1. Sådan er den nye Nexus 7
Nexus 7-tabletten er en af de bedste på markedet. Vi har selv testet den. Læs anmeldelse.

2. Netflix skaber husfred med nye profiler
Netflix tilføjer nu en efterspurgt funktion. Vi talte med firmaet i juli om "profiler" og ""huskelister".

3. Se Google egen første smartphone
Moto X er navnet på den smartphone, som er Googles egentlig første egenproducerede smartphone. Den er nu præsenteret og får gode anmeldelser.

4. Danskere har opfundet fremtidens touch-skærm
Et projekt opstartet på DTU kan sadsynligvis danne skole for fremtidens intelligente skærme. Nu sendes den snart i produktion.

5. Tre ting der er galt med din router - som de selv kan fikse
Normalt får den lov til at passe sig selv, men det kan være på tide at give routeren et servicetjek.

6. Vi har testet: Ideapad Yoga
Vi har givet Lenovo IdeaPad Yoga 13 et gennemsyn. Dommen? "En computer med klar wow-faktor, men den scorer ikke topkarakter".

7. Ny iPhone undervejs
Apple og underleverandørerne gør klar til at sætte ny iPhone i produktion. Men der er stadig spekulationer over, om der kommer en billigere udgave af Apples telefon.


8. Sådan holder du styr på vejret med mobilen
Vejret har vist sig fra sin pæne side i denne sommer. Og der var mange, som læste med, da vi skrev om de bedste vejr-apps til mobiltelefonen.

9. Det skal du vide om næste Android-version
Version 4.3 var lidt kedelig, så det er lidt sjovere at kigge frem mod version 5.0 af Android. Til den tid kommer der flere interessante tiltag.

10. Nu kommer Windows 8.1 - Sådan er det
Den første større opdatering af Windows 8 er lige om hjørnet. Blandt andet med nogle meget efterspurgte rettelser. Hvilke?

LÆS OGSÅ:

10 oversete danske sommerartikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere