10 tech-nyheder du overså i sommerferien

Et hurtigt overblik over de anmeldelser og gadget-historier, du måske missede i sommervarmen.

Gjorde du som eksperterne sagde og slukkede for computer og gik offline i sommerferien? Så mangler du et overblik over sommerens udenlandske it-historier. Det får du her:


1. Sådan er den nye Nexus 7
Nexus 7-tabletten er en af de bedste på markedet. Vi har selv testet den. Læs anmeldelse.


2. Netflix skaber husfred med nye profiler
Netflix tilføjer nu en efterspurgt funktion. Vi talte med firmaet i juli om "profiler" og ""huskelister".


3. Se Google egen første smartphone
Moto X er navnet på den smartphone, som er Googles egentlig første egenproducerede smartphone. Den er nu præsenteret og får gode anmeldelser.


4. Danskere har opfundet fremtidens touch-skærm
Et projekt opstartet på DTU kan sadsynligvis danne skole for fremtidens intelligente skærme. Nu sendes den snart i produktion.


5. Tre ting der er galt med din router - som de selv kan fikse
Normalt får den lov til at passe sig selv, men det kan være på tide at give routeren et servicetjek.


6. Vi har testet: Ideapad Yoga
Vi har givet Lenovo IdeaPad Yoga 13 et gennemsyn. Dommen? "En computer med klar wow-faktor, men den scorer ikke topkarakter".


7. Ny iPhone undervejs
Apple og underleverandørerne gør klar til at sætte ny iPhone i produktion. Men der er stadig spekulationer over, om der kommer en billigere udgave af Apples telefon.


8. Sådan holder du styr på vejret med mobilen
Vejret har vist sig fra sin pæne side i denne sommer. Og der var mange, som læste med, da vi skrev om de bedste vejr-apps til mobiltelefonen.


9. Det skal du vide om næste Android-version
Version 4.3 var lidt kedelig, så det er lidt sjovere at kigge frem mod version 5.0 af Android. Til den tid kommer der flere interessante tiltag.


10. Nu kommer Windows 8.1 - Sådan er det
Den første større opdatering af Windows 8 er lige om hjørnet. Blandt andet med nogle meget efterspurgte rettelser. Hvilke?


LÆS OGSÅ:

10 oversete danske sommerartikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Kompetera A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.