Artikel top billede

10 tech-nyheder du overså i sommerferien

Et hurtigt overblik over de anmeldelser og gadget-historier, du måske missede i sommervarmen.

Gjorde du som eksperterne sagde og slukkede for computer og gik offline i sommerferien? Så mangler du et overblik over sommerens udenlandske it-historier. Det får du her:

1. Sådan er den nye Nexus 7
Nexus 7-tabletten er en af de bedste på markedet. Vi har selv testet den. Læs anmeldelse.

2. Netflix skaber husfred med nye profiler
Netflix tilføjer nu en efterspurgt funktion. Vi talte med firmaet i juli om "profiler" og ""huskelister".

3. Se Google egen første smartphone
Moto X er navnet på den smartphone, som er Googles egentlig første egenproducerede smartphone. Den er nu præsenteret og får gode anmeldelser.

4. Danskere har opfundet fremtidens touch-skærm
Et projekt opstartet på DTU kan sadsynligvis danne skole for fremtidens intelligente skærme. Nu sendes den snart i produktion.

5. Tre ting der er galt med din router - som de selv kan fikse
Normalt får den lov til at passe sig selv, men det kan være på tide at give routeren et servicetjek.

6. Vi har testet: Ideapad Yoga
Vi har givet Lenovo IdeaPad Yoga 13 et gennemsyn. Dommen? "En computer med klar wow-faktor, men den scorer ikke topkarakter".

7. Ny iPhone undervejs
Apple og underleverandørerne gør klar til at sætte ny iPhone i produktion. Men der er stadig spekulationer over, om der kommer en billigere udgave af Apples telefon.


8. Sådan holder du styr på vejret med mobilen
Vejret har vist sig fra sin pæne side i denne sommer. Og der var mange, som læste med, da vi skrev om de bedste vejr-apps til mobiltelefonen.

9. Det skal du vide om næste Android-version
Version 4.3 var lidt kedelig, så det er lidt sjovere at kigge frem mod version 5.0 af Android. Til den tid kommer der flere interessante tiltag.

10. Nu kommer Windows 8.1 - Sådan er det
Den første større opdatering af Windows 8 er lige om hjørnet. Blandt andet med nogle meget efterspurgte rettelser. Hvilke?

LÆS OGSÅ:

10 oversete danske sommerartikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere


Strategisk it-sikkerhedsdag: Få styr på trusselsbilledet og beredskabet

På denne strategiske it-sikkerhedsdag samler vi trådene i tre spor, hvor kompetente oplægsholdere deler deres erfaringer med dig omkring, hvordan du prioriterer dine ressourcer og bliver i stand til at håndterer de ellers umiddelbart modsatrettede krav og forventninger.

24. januar 2023 | Læs mere