Netflix: Her har I de nye funktioner

Interview: Manden med ansvaret for produktinnovation hos Netflix fortæller her, hvornår de nye funktioner bliver lanceret, og lader samtidig Computerworld tage et eksklusivt billede.

Todd Yellin, der er produktinnovations-ansvarlig hos Netflix, har hele dagen i dag haft kontor på D'Angleterre i centrum af København for at svare på spørgsmål fra den danske presse. 

Hovedårsagen til den store opmærksomhed drejer sig helt basalt om to nye funktioner i den populære streamingtjeneste. 

De to funktioner drejer sig dels om profiles og dels om den omdiskuterede og manglende huskeliste-funktion. 

Sådan ser profiles ud
Profiles er nyeste innovative skud på stammen hos Netflix. Funktionen skal gøre op med, at flere i husstanden bruger Netflix, hvorfor det sorterede og rangerede indhold ikke altid lige modsvarer den person, der har gang i streamingen. 

"Før kunne du jo kun have en personaliseret konto på dit Netflix-abbonnement. Så når jeg selv gik ind på Netflix, så lå der Disney-film og romatiske komedier, fordi resten af min familie også bruger kontoen," siger Todd Yellin, vicepresident for produktionsinnovation hos Netflix. 

Det problem er der nu rådet bod på med Profiles, som Todd Yellin giver Computerworld lov til at fotografere som det første medie.

Om et par uger får du funktionen
Funktionen skulle blive lanceret inden for de næste par uger.

"Du får den med i dit normale Netflix-abonnement, og så er det altså meningen, at du kan oprette forskellige profiler på din konto. For eksempel har jeg oprettet en for min kone, min datter, min søn og mig selv," siger han. 

Det betyder, at hver profil fungerer helt på linje med en enkelt personaliseret Netflix-konto, men altså bare på samme konto. 

"På startsiden vælger jeg så mig selv og kommer så ind på min side med det indhold, der er personaliseret til mit forbrug, ligesom Facebookvenner også blot er mine," fortsætter han. 

Da man kan streame på to forskellige enheder på samme tid med én Netflix-konto, kan du ligeledes også være inde på to profiler på samme tid, fortæller han videre. 

Den længe ventede huskeliste-funktion er også på vej, dog er der blevet arbejdet lidt på den. 

Læs også: 
Netflix frigiver gratis open source-værktøj

Her er hemmeligheden bag Netflix' streaming-teknik

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft bekræfter gigant-opkøb af AI-selskabet Nuance
Nuance Communication, der blandt andet har leveret teknologi til Apples Siri, er blevet opkøbt af Microsoft, der mandag eftermiddag bekræfter handlen.
Computerworld
Gigantisk datalæk: 600.000 danskeres Facebook-data offentliggjort på hackerforum
Data om 533 millioner Facebook-brugere på verdensplan er i weekenden blev lækket på hackerforum.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Gør dine medarbejdere til et aktiv i sikkerhedsarbejdet
Vi glemmer hurtigt gode råd og sikkerhedskurser. Men sådan behøver det ikke at være. Moderne træning, opfølgning og simulationer skaber en sikkerhedsorienteret kultur, som minimerer risikoen for, at din virksomhed rammes af ødelæggende cyberangreb.