Netflix: Her har I de nye funktioner

Interview: Manden med ansvaret for produktinnovation hos Netflix fortæller her, hvornår de nye funktioner bliver lanceret, og lader samtidig Computerworld tage et eksklusivt billede.

Todd Yellin, der er produktinnovations-ansvarlig hos Netflix, har hele dagen i dag haft kontor på D'Angleterre i centrum af København for at svare på spørgsmål fra den danske presse. 

Hovedårsagen til den store opmærksomhed drejer sig helt basalt om to nye funktioner i den populære streamingtjeneste. 

De to funktioner drejer sig dels om profiles og dels om den omdiskuterede og manglende huskeliste-funktion. 

Sådan ser profiles ud
Profiles er nyeste innovative skud på stammen hos Netflix. Funktionen skal gøre op med, at flere i husstanden bruger Netflix, hvorfor det sorterede og rangerede indhold ikke altid lige modsvarer den person, der har gang i streamingen. 

"Før kunne du jo kun have en personaliseret konto på dit Netflix-abbonnement. Så når jeg selv gik ind på Netflix, så lå der Disney-film og romatiske komedier, fordi resten af min familie også bruger kontoen," siger Todd Yellin, vicepresident for produktionsinnovation hos Netflix. 

Det problem er der nu rådet bod på med Profiles, som Todd Yellin giver Computerworld lov til at fotografere som det første medie.

Om et par uger får du funktionen
Funktionen skulle blive lanceret inden for de næste par uger.

"Du får den med i dit normale Netflix-abonnement, og så er det altså meningen, at du kan oprette forskellige profiler på din konto. For eksempel har jeg oprettet en for min kone, min datter, min søn og mig selv," siger han. 

Det betyder, at hver profil fungerer helt på linje med en enkelt personaliseret Netflix-konto, men altså bare på samme konto. 

"På startsiden vælger jeg så mig selv og kommer så ind på min side med det indhold, der er personaliseret til mit forbrug, ligesom Facebookvenner også blot er mine," fortsætter han. 

Da man kan streame på to forskellige enheder på samme tid med én Netflix-konto, kan du ligeledes også være inde på to profiler på samme tid, fortæller han videre. 

Den længe ventede huskeliste-funktion er også på vej, dog er der blevet arbejdet lidt på den. 

Læs også: 
Netflix frigiver gratis open source-værktøj

Her er hemmeligheden bag Netflix' streaming-teknik

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Datadrevet forretning 2020: Sæt data på den strategiske dagsorden

Forretningspotentialet i data er enormt og vil på mange måder være den udløsende faktor mellem succes og fiasko for mange virksomheder i de kommende år. På denne konference gennemgår vi en række vinder-cases med virksomheder, der i både det små og store har indtænkt data og digitalisering på nye måder i deres dagligdag.

11. december 2020 | Læs mere


Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.