Google-topchefen Sundar Pichai var på podiet onsdag aften dansk tid til et pressemøde for blandt andet at afsløre Android 4.3

Android 4.3 er super kedelig ... og det er helt fint

Google har netop frigivet den seneste version af Android-stysresystemet. Og det er en kedelig omgang uden smarte skrifttyper, fede baggrunde og gennemgribende ændringer i brugerfladen. Heldigvis, rapporterer Computerworlds søstermagasin.

Det er meget småt med synlige nyheder i den seneste aftapning af Googles mobile styresystem Android med tilnavnet 4.3, rapporterer Armando Rodriguez fra TechHive, som er et af Computerworlds søstermagasiner.

Til gengæld er der vigtige nyheder for udviklerne, som for eksempel understøttelse af Bluetooth 4.0 Low Energy og OpenGL ES 3.0.

Den almindelige bruger vil for eksempel blot opleve, at telefonopkalds-funktionen er blevet fornyet, sådan at den selv udfylder de manglende cifre i det nummer, man er ved at indtaste. Men, som Armando Rodriguez tørt konstaterer, så er der nok ikke mange, som bliver begejstret af den slags.

Angiveligt et reaktionstiden, når man betjener skærmen, også blevet forbedret, men det er i småtingsafdelingen, og de færreste vil bemærke det, mener anmelderen. Der er såmænd også mulighed for at bruge et nyt tastatur, som får tekstbeskedder til at ligne noget, en pige i teenagealderen kunne have sendt - hvis det var noget?Flere brugerprofiler

Det mest brugbare er nok muligheden for at etablere nye brugerprofiler med forskellige begrænsninger. Forældre kan altså konstruerer en profil til ungerne, så de kun kan betjene det, der er beregnet for dem, og butikker kan etablere en profil, som sætter en stopper for stort set alt bortset fra det, der skal til for at demonstrere produktet.

Læs også:
Hvor meget ved du om Android? Test din viden her
10 gode gratis spil til Android
Android 5.0 kan nå at komme, før du får 4.1
[/b]

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Op og ned på Java: Migrér og spar penge med Red Hat Java

Hvis du anvender Java til dine forretningskritiske applikationer, skal du træffe en beslutning om, hvordan du bruger det, og hvilken leverandør, der kan støtte dig bedst. For brugere af Oracle JDK nærmer fristen sig nemlig hurtigt for at beslutte, hvilken Java udbyder der skal bruges på lang sigt, når man kører Java-applikationer i produktion.

24. november 2020 | Læs mere


GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Banker indfører nye skrappe regler for e-handel to måneder før forventet: “Det er et uheldigt tidspunkt”
Efter at være blevet udsat er de nye betalingsregler for webshops nu trådt i kraft. Men timingen kunne ikke være værre, lyder det fra Dansk Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan grundlægger du en datacenterstrategi
Covid-19 understregede behovet for at kunne administrere datacentret på afstand – og for at lade virksomhedens øvrige medarbejdere løse endnu flere opgaver hjemmefra. Det har givet en lang række erfaringer, som kan komme din organisation til gavn på jeres videre digitale rejse. Herunder om, hvordan man optimerer forbindelsen mellem applikationer og data – og om, hvordan man målrettet placerer specifikke workloads, hvor det giver den største forretningsmæssige værdi. Det kan du læse meget mere om i denne hvidbog.