Alt om Windows 8.1: I denne måned frigives ny Windows

I denne måned får pc-leverandørerne Windows 8.1 fra Microsoft, og snart ligger den også på din harddisk. Her har vi samlet alt, du bør vide om den nye udgave af Windows.

Pc-producenterne får den endelige version af Windows 8.1 i slutningen af august, den såkaldte RTM-udgave (release to manufacturing).

Det betyder, at leverandørerne kan forsyne nye computere med et nyt styresystem, så udstyret er klar til julehandlen.

Det oplyste Microsoft på deres globale partnerkonference, der er løbet af stablen i Texas.

Download-versionen til brugere, der allerede benytter version 8 af styresystemet fra Redmond, kan forvente en opdatering senest i oktober, vurderer den amerikanske udgave af PC World.

For at slå ventetiden ihjel har vi samlet alt, der er værd at vide om Windows 8.1, så du er velforberedt til at møde den nye udgave, når den havner på din harddisk.

Guide: Sådan bruger du de nye funktioner i Windows 8.1
Her gennemgår vi nyhederne i Windows 8.1 og fortæller, hvordan de virker. Tag med på en detaljeret rundtur i dit kommende styresystem, få tips og gode råd og se hvad Microsoft ændrer og fintuner.

7 hemmeligheder i Windows 8.1 som du skal kende
Efter måneder med rygter og gisninger er den store opdatering til Windows 8 på trapperne. Her er en stribe nyheder i styresystemet, som du skal kende.

Her kan du få fingrene i den spritnye Windows 8.1
Den store opdatering til Windows 8 er næsten bygget færdig. Nu kan du hente og afprøve den optimerede smugkode til Microsofts nyeste styresystem.

Video: Sådan ser Windows 8.1 ud i aktion
Microsoft offentliggjorde i sidste uge nogle af ændringerne fra Windows 8 til version 8.1. I denne video kan du se, hvordan comebacket til Start-knappen tager sig ud samt det nye apps-overblik.

Galleri: Her er nyhederne i Windows 8.1
Den store opdatering til Windows 8 er næsten bygget færdig. Sådan ser de ud.

Skal du satse på Windows 8.1? Her er anbefalingen
Nu kommer Microsoft med Windows 8.1. Se her, hvad det betyder for din arbejdsplads.

Søg i Windows 8.1 og få net-reklamer på din skærm
Microsoft vil nu proppe online-reklamer ind i dine søgninger, også selv om du bare leder efter en fil på harddisken.

Windows 8.1 bliver gratis
Microsoft bekræfter nu, at Windows 8.1 kommer som gratis opdatering til Windows 8 senere i år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
ED A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Datadrevet forretning 2020: Sæt data på den strategiske dagsorden

Forretningspotentialet i data er enormt og vil på mange måder være den udløsende faktor mellem succes og fiasko for mange virksomheder i de kommende år. På denne konference gennemgår vi en række vinder-cases med virksomheder, der i både det små og store har indtænkt data og digitalisering på nye måder i deres dagligdag.

11. december 2020 | Læs mere


Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.